Catalin Gheorghe Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Am primi poza de la un prieten nu stiu starea motociclistului ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Dacă salvarea e acolo înseamnă că nu e chiar foarte bine. Motoreta nu arată prea șifonată totuși, nu scurgeri etc. Să dea Domnul să fi purtat echipament și să fie vorba doar de ceva minor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EarthFish Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 AM trecut si eu pe langa.Plecase deja ambulanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Nu pare sa fi sarit bucati din motor, e ca si cum l-a trantit acolo la viteza mica. Sper sa fie asa. Sanatate colegului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackKnight82 Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 Cica e ok, a raspuns pe Info Trafic pe FB: "Vinovatul este cel cu duba, mi-a taiat fata nu stiu ce a vrut sa faca, am incercat sa evit dar in 10 m nu poti face mai nimic..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Animads Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Interesanta masina de politie. Nu am mai vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 E bine ca o vedem in poza si nu live Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 probabil e de politie locala in mogosoaia parca aveau touareguri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Ford, nu e locală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Gheorghe Postat Martie 21, 2017 Autor Share Postat Martie 21, 2017 am mai vazut in comuna Berceni si in Popesti Leordeni .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate