Black_wolf Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 salut! am nevoie de cotele rulmentilor de la roata fata la un zx6r din 2002. trebuie sa i schimb si nu imi permit sa stau cu motorul desfacut pina gasesc rulmentii. nu vreau sa cumoar rulmenti OEM pt ca sunt extrem de scumpi(au fost schimbati acum 4 ani) multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Par a fi 6005-2rs. Nu sunt 100% sigur. Cel mai bine, da-i jos si mergi cu ei la magazin de rulmenti... daca sunt 6005 am gasit undeva cu 55 ron/ buc... fara simeringuri. 32x47x5 par a fi simeringurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 sti ce e mai bine sa faci da roata jos si vezi codul de pe rulment si mergi la un magazin care se ocupa cu rulmenti si cere codul sigur gasesti ,am cautat in manualul de la kawa si nu da cotele sau coduri ....la honda in general da codurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 sunt pe dracu scumpi https://www.motorcyclespareparts.eu/kawasaki-parts/motorcycles/ninja-zx-6r-2002/front-hub-588603.aspx ia si semeringurile si 2x 92152a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Martie 20, 2017 Autor Share Postat Martie 20, 2017 data trecuta am comandat rulmentii aia de la United Motors si stiu ce vorbesc. motocicleta tocmai a primit consumabile de circa 600 euro si parca nu as mai da citeva sute de roni pe 2 rulmenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 scumpi pe naiba http://www.rul-grup.ro/rulment-6005-2rs-c3-skf 22 lei si cred ca sunt si mai ieftini pe la BADSI sau baza tehnica alfa Atentie mare si la codul suplimentar. De obicei la roti se folosesc C3 dar pot fi necesare alte valori » Post actualizat in 20 Mar 2017 10:59 Koyo sunt si mai ieftini http://www.rul-grup.ro/rulment-6005-2rs-koyo rulmentii de pe mobrele japoneze unt facuti de koyo la.... Alexandria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Martie 20, 2017 Autor Share Postat Martie 20, 2017 Mulțumesc mult pentru informații. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 data trecuta am comandat rulmentii aia de la United Motors si stiu ce vorbesc. motocicleta tocmai a primit consumabile de circa 600 euro si parca nu as mai da citeva sute de roni pe 2 rulmenti deci nici n-ai avut bunul simt sa dai click pe linkul meu ... sa tot ajuti conesori d'astia ... site-ul ala are numai piese oem la pret retail, adica pretul indicat de honda ca retail, daca te duci la rep o sa ai fix acelasi pret ... pune ce doresti tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 magazinele moto au adaosuri mari la chestii de genu eu mi-am luat rulmenti tot timpu de la magazine cu rulmenti si au fost 15 lei/buc aceeasi serie doar daca cei de la magazinele moto nu au ceva placaje de aur alb etc:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 (editat) motocicleta tocmai a primit consumabile de circa 600 euro si parca nu as mai da citeva sute de roni pe 2 rulmenti )))))) esti bipolar?2 rulmenti nu pot costa mai mult de 50-60 lei .... Nu? Editat Martie 20, 2017 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Martie 21, 2017 Autor Share Postat Martie 21, 2017 deci nici n-ai avut bunul simt sa dai click pe linkul meu ... sa tot ajuti conesori d'astia ... site-ul ala are numai piese oem la pret retail, adica pretul indicat de honda ca retail, daca te duci la rep o sa ai fix acelasi pret ... pune ce doresti tu ba am avut mai mult decit bun simt..... 2 rulmenti=34.06 2 semeringuri =22.62 la care se adauga: tva+transport adica circa 80 euro x 4.5=360 ron (sper ca am calculat bine) » Post actualizat in 21 Mar 2017 05:52 )))))) esti bipolar? 2 rulmenti nu pot costa mai mult de 50-60 lei .... Nu? foarte adevarat! aici vb de a doua afirmatie a ta. am primit oferta cu 25 ron per buc rulment si 9 ron buc semering daca rezista macar 2 sezoane sunt super multumit. Cei OEM care sunt cu bilele zaruri acum au rezistat 4 sezoane si au costat de vreo 4 ori mai mult..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Ia-ti SKF de la BADI, in Bucurestii Noi. Eu pe 2 rulmenti si doua simeringuri am dat vreo 30 de lei, si partea ce mai frumoasa e ca rulmentii erau facuti in Germania (bine, cu alta ocazie tot de acolo am luat alte dimensiuni facute in Italia, Brazilia, Bulgaria... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 http://www.romimoto-piese.ro/ro2/category/10202060300/vehicle/kawasaki-zx-6r-600:50751/article/150046/ Vezi ca iti da si codul rulmentilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Martie 21, 2017 Autor Share Postat Martie 21, 2017 Mulțumesc tuturor pentru implicare. Roata a primit rulmenți noi+semeringurile aferente la Cezar . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate