Răzvan Drăgoi Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/adolescenta-ranita-grav-intr-un-accident-de-motocicleta-in-dambovita-am-permis-de-o-saptamana.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyk Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 25 ani si ia pasager fara casca. retard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Permis de o săptămână + inconștientă + mers noaptea + pasager - cască...reteta completă pentru dezastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyk Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 hai sa fim seriosi. si eu am fost incepator + mers noaptea + pasager si nu am patit nimic. + inconstienta - casca tot aia e. a vrut sa ii arate la pzda ce shukar si jmekeros si valoros e el pe 2 roate si i-a demonstrat...ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 (editat) A mai fost un accident si la Unirii aseara... Editat Martie 21, 2017 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 - casca tot aia e. vezi ca a fost unul, Hurt parca il chema, care a demonstrat contrariul. fa un experiment simplu si roaga un prieten sa iti dea o bata in cap cu si fara casca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyk Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 @xael ma refeream ca + inconstienta sau -casca tot inconstienta este. nu ma refeream la utilitatea castii, Doamne fereste. am dat cu capul intr-un stalp de beton si am scapat cu casca crapata si ceva momente de inconstienta si asta la 50 la ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 (editat) my bad. mai trebuie lectii de analiza pe text revenind la idiot, macar scolile moto ar putea insista cat de dezastruos poate fi sa nu ai casca chiar si la 20 la ora. dar cand mobra aia rosie obosita pe care o ai de o saptamana iti creste brusc sansele de a fwte cu 10.000%, gandesti cu pwla si adio casca. Editat Martie 21, 2017 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 my bad Offside iar ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Permis de o săptămână + inconștientă + mers noaptea + pasager - cască...reteta completă pentru dezastru Adevarat reteta dezastrului dar se putea mult mai rau, gen patrunderea pe contrasens, masina din fata, finalul il stim si noi. Sper sa se faca bine ambii din incidentul nefericit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Adevarat reteta dezastrului dar se putea mult mai rau, gen patrunderea pe contrasens, masina din fata, finalul il stim si noi. Sper sa se faca bine ambii din incidentul nefericit. Pacat ca dupa o saptamana s-a terminat cu motocicleala pentru el plus dosar penal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian90 Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Cu faţa aia de virginel, cum putea să agaţe altfel? Şi-a luat "baeatu" permis, mobră şi s-a dus la generală/liceu să agaţe şi el o fătucă. Păcat că are fata de suferit şi nu el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Pacat BINE ca dupa o saptamana s-a terminat cu motocicleala pentru el plus dosar penal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate