mrrlr Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Salutare, Caut un service care sa reconditioneze o motocicleta cu o varsta onorabila - 26 ani . Datorita varstei au inceput sa apara puncte de rugina, iar vopseaua nu mai arata foarte bine pe motor, roti, bascula, bord. Daca cunoasteti vreun atelier care poate sa execute o astfel de lucrare va rog sa imi dati si mie adresele de contact. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Locatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Locatie? Din moment ce a deschis topic-ul pentru Bucuresti...probabil ca aici il intereseaza un atelier...zic si eu doar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat Martie 29, 2017 Autor Share Postat Martie 29, 2017 Da, în București caut un astfel de atelier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Salutare, Caut un service care sa reconditioneze o motocicleta cu o varsta onorabila - 26 ani . Datorita varstei au inceput sa apara puncte de rugina, iar vopseaua nu mai arata foarte bine pe motor, roti, bascula, bord. Daca cunoasteti vreun atelier care poate sa execute o astfel de lucrare va rog sa imi dati si mie adresele de contact. Multumesc. Punctele de rugina ies cu cif fara probleme, iar vopseaua se poate lustru cu un polish. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tudor Gabi Postat Mai 1, 2017 Share Postat Mai 1, 2017 Salutare, Caut un service care sa reconditioneze o motocicleta cu o varsta onorabila - 26 ani . Datorita varstei au inceput sa apara puncte de rugina, iar vopseaua nu mai arata foarte bine pe motor, roti, bascula, bord. Daca cunoasteti vreun atelier care poate sa execute o astfel de lucrare va rog sa imi dati si mie adresele de contact. Multumesc. Mai este valabil anuntul ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 1, 2017 Share Postat Mai 1, 2017 Mai este valabil anuntul ?? si daca nu mai este, te costa ceva sa lasi aici in topic niste date de contact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tudor Gabi Postat Mai 1, 2017 Share Postat Mai 1, 2017 si daca nu mai este, te costa ceva sa lasi aici in topic niste date de contact? 0731495797 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate