Sari la conținut

Accident peco Razoare


302v8
 Share

Postări Recomandate

Un gixxer de 600 venea dinspre drumul sarii, iar in dreptul benzinariei a fost luat pe sus de catre un baiat...aparent erau prieteni din copilarie,ironia face... colegul a fost lovit direct in picior in zona gleznei, dureri mari dar era constient...avea si pasagera care era ok.

post-83711-0-78270600-1491042930_thumb.jpg

post-83711-0-85387600-1491042931_thumb.jpg

post-83711-0-87827600-1491042932_thumb.jpg

post-83711-0-88276600-1491042933_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din fericire am scapat cu o entorsa urata(am piciorul in gips), o sperietura zdravana, pasagera este ok. Motorul din pacate a iesit sifonat, insa ca orice fier se repara. Cel ce m-a lovit imi este prieten din copilarie, nu aveam divergente, scuza fiind "nu te-am vazut". Nu aveam viteza nici unu, el nu s-a asigurat si a intrat direct in plin, mi-a prins piciorul intre bara si cadru. Grija mare tuturor, soferii "nu ne vad"!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

multa sanatate, m-am speriat cand te-am vazut in dureri asa mari sa nu fi avut vreo fractura...ai idee, baiatu cu masina, s-a lasat cu dosar penal pt vatamare din culpa?

Editat de 302v8
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine ca esti ok. Nu stiu de ce dar parca asta e cea mai mare frica a mea... Sa nu imi prinda unul piciorul intre masina lui si mibra mea.

 

Multa sanatate!

 

Multumesc. Cred ca o solutie, mai in gluma mai in serios sunt acele bari montate ca la scoala, care protejeaza atat motorul cat si motociclistul.

» Post actualizat in 02 Apr 2017 05:25

Sincer, si eu am crezut ca am piciorul rupt la cr dureri am avut. Din ce am auzit, am stat in masina personala dupa ce am iesit din spital, ca se lasa cu dosar penal pentru vatamare.

Doctorii mi-au spus ca dupa o luna jumate pot sa folosesc piciorul normal, abia dupa un an o sa pot face efort fizic, eu facand si sport de performanta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Prin cta cineva a ramas fara picior asa. E drept ca aveau viteza mai mare vehiculele. L.au despagubit cu vreo 60k euro parca. Te va chema la politie si acolo vei da niste declaratii daca ai sau nu pretentii de la vinovat si asa il scapi sau nu de alte dureri de cap si se termina balciul mai repede. Depinde cat de om esti. Eu as zice sa nu fii prea om cu el, dar tu iti stii socotelile. Sanatate!

 

Ps: eu am 12 ani dupa o entorsa mai serioasa si inca ma mai 'saluta' din cand in cand.

Editat de Banzay
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, spaniolul ala de la Motozone. Cica s-ar fi mișcat cam greu doctorii pe aici. Cand a ajuns in Spania au zis aia ca e prea târziu, trebuie taiat. Incheietura aia e păcătoasă. Sa fii sigur ca esti tratat corect, e foarte important din ce am vazut pe la alti patiti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...