Klaus Cata Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Inca un accident pe azi . S a petrecut in jur de 18:50 pe calea Bucuresti. Nu stiu alte detalii momentan pentru ca am preluat de pe info trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Azi am văzut multi motociclisti in trafic... Am făcut și eu o poiana... Plin de... Noi Sper ca e ok colegul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Am trecut azi acolo, fara legătură. Dar am observat iar că șoferi habar nu au cum se circula pe sens giratoriu. Sunt și ciudate. 3 benzi la intrare, 3 in sens, 2 la ieșire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 (editat) A....dar acolo nu e sens giratoriu. Oricum, nu imi dau seama ce s-a intamplat. Editat Aprilie 27, 2017 de sebibv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Offtopic dar legat de giratorii, mie imi plac giratoriile in spirala din Brasov. Rezolva oarecum problema schimbării benzii in giratoriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Dacă le ar înțelege lumea, da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Incearca tu sa respecti acele spirale sa vezi ce injuraturi iti iei... Asta ne e nivelul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Speram ca atunci cand le-au desenat au pus si niste Godina acolo sa explice cu chitantierul in mana cum se respecta marcajele... eh, macar le-au desenat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Speram ca atunci cand le-au desenat au pus si niste Godina acolo sa explice cu chitantierul in mana cum se respecta marcajele... eh, macar le-au desenat... Sa nu fim rai. Brasovul este unul din putinele municipii cu trafic rutier ok, iar giratoriile tip "turbina" sunt geniale - cat de prost sa fii sa circuli prost prin ele? Este suficient sa pastrezi banda din mijloc (intrare) si te scoate foarte ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Mie imi plac. Colegii de mai sus, localnici, sustin ca nu le respecta nimeni.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Mie imi plac. Colegii de mai sus, localnici, sustin ca nu le respecta nimeni..Si eu ma numar printre bastinasi... La ora de varf strabati Brasovul in 20-30 minute. Main sunt si uscaturi in padure, dar eu zic ca este ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 Tocmai, am încercat și am fost avertizat de către un șofer care mergea înainte intrând pe banda a 3-a s care a ieșit pe banda a 2-a. Unde eram eu. El conform marcaj vopsit pe asfalt avea chiar obligație să facă stânga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 Ar trebui sa fie toate la fel. Unele sunt de tip spirala si altele nu. Apoi apare alt fenomen: se sterg marcajele... Iar atunci ce faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 (editat) la Szeged in Ungaria parca e ceva asemanator si au bile unde e linie continua astfel incat sa nu poti sa nu mentii directia benzii pe care te-ai incadrat. Editat Aprilie 28, 2017 de ioio_viola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 Ar trebui sa faca zid la noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 (editat) Ar trebui sa fie toate la fel. Unele sunt de tip spirala si altele nu. Apoi apare alt fenomen: se sterg marcajele... Iar atunci ce faci? legal, stai pe sensul tau cat mai pe dreapta (parca?). Adica in giratoriu cat mai pe exterior, presupun... Editat Aprilie 28, 2017 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 Pe cuvant ca am citit de cateva ori si nu am inteles ce vrei sa spui. Legal, te asiguri cand schimbi banda (a se citi, cand iesi din giratoriu, daca marcajele sunt concentrice). Ma refeream la faptul ca nu stii ce sa faci in cazul in care ai un giratoriu cu marcaje concentrice iar in timp acestea dispar...de tot. Cum circuli? a) urmezi acel marcaj de tip spirala si iesi din giratoriu asa cum era inainte? Daca ai accident iar marcajul este spirala, vinovat este cel care nu a respectat marcajul circuli ca si cum ar fi marcaj concentric (in acet caz, poti sa te invarti 3 ore in giratoriu, pastrand banda, iar cine te loveste, va fi vinovat). In Brasov exista si marcaje inainte de intrarea in giratoriu. Cand am luat permisul (dupa ce aveam semnatura politatiului ) la-m intrebat de situatiile de genul asta. Mi-a spus ca daca exista preselectie si are loc un accident, ei il considera vinovat pe cel care s-a incadrat aiurea la intrarea in giratoriu...in fine, nu pot sa iti explic in scris (sau e prea mult de scris) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 Te comporti ca si cum marcajele nu exista, atata timp cat ele nu se (mai) vad. Adica ca si cum e o singura banda acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 Serios? In Bv sunt sensuri giratorii cu 3 benzi concentrice...nu ai cum sa o faci....asadar te vei comporta ca si cum benzile vor fi concentrice...si de aici apar iar probleme.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate