Bogdan Chirita Postat Aprilie 30, 2017 Share Postat Aprilie 30, 2017 Salut. Ma bate gândul de o plimbare pe traseul Comarnic - Secaria - coborârea spre Câmpina. A fost cineva anul asta? Cum e drumul? Mai ales pentru un F4 și un Thundercat? Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi31 Postat Aprilie 30, 2017 Share Postat Aprilie 30, 2017 am fost eu pe 15 aprilie, Valea Doftanei spre Comarnic, Nisip,pietris, atentie mare,>in anumite locuri drumul e cam ingust,daca vin masini din sens opus,e cam nasol. Unele curbe sunt misto,altele sunt nasoale. Am blocat roata spate de doua ori pe coborare si de doua ori mi-a fugit roata spate ,o data pe nisip,o data pe baliga. Cand am ajuns in Comarnic ma cam dureau incheieturile de la maini. In rest ok, poze frumoase si adrenalina..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Aprilie 30, 2017 Share Postat Aprilie 30, 2017 merge, da-i bataie.. o frumusete de traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 30, 2017 Share Postat Aprilie 30, 2017 Fix cum a zis Costi31, si pe mine ma dureau incheieturile cand am coborat. Nu prea poti sa "te dai" daca nu ai Adventure, eu am fost cu morcov maxim in urcare pe cateva pante cu nisip, atentia incordata sa nu masor nisipul mai de aproape. Drum fain dar dificil, cam rupt si destul de abrupt coborarea spre Comarnic/DN1. Foarte frumos la Baraj Paltinu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Aprilie 30, 2017 Share Postat Aprilie 30, 2017 (editat) E nasol drumul am fost cu masina acum 2 sapt . Nisip si pietris pe margine, gropi nu e prea fun drumul. Peisajul e frumos. Dar daca mergi cu moto mare atentie !! Editat Aprilie 30, 2017 de WestRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Aprilie 30, 2017 Share Postat Aprilie 30, 2017 Fix cum a zis Costi31, si pe mine ma dureau incheieturile cand am coborat. Nu prea poti sa "te dai" daca nu ai Adventure, eu am fost cu morcov maxim in urcare pe cateva pante cu nisip, atentia incordata sa nu masor nisipul mai de aproape. Stai, nu inteleg, daca ai "Adventure" nu aluneci pe nisip in curba ? Hopa, si eu care eram atent degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Chirita Postat Aprilie 30, 2017 Autor Share Postat Aprilie 30, 2017 Multumesc pentru răspunsuri. Cred ca aman puțin traseul asta și caut altceva pentru mâine mai ok. Ceva cam la 50 de km de Ploiești și sa nu prind nebunie la întoarcere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Mai 1, 2017 Share Postat Mai 1, 2017 Stai, nu inteleg, daca ai "Adventure" nu aluneci pe nisip in curba ? Hopa, si eu care eram atent degeaba Nu știu să îți dau răspunsul corect, nu am avut Adventure... dar am observat că uamenii cu ADV se dau și offroad prin noroaie, bălării și râuri de munte, deci presupun că un pic de nisip nu e chiar o tragedie pentru ei. Am mers cu un prieten cu ADV și nu părea la fel de stresat ca mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Mai 1, 2017 Share Postat Mai 1, 2017 Doamne fereste, cum sa iesiti la plimbare daca drumurile au nisip, sau baliga, sau gropi? pai ce face guvernul, dar presedintele? nu curata drumul sa iasa motociclisti sa puna ghenuchiul jos? si daca mai pui ca a fost inorat, mai bate vintul, este chiar nasol, nu e ca la Mall, acolo toate sint linistite, cunoscute si nu consumi nici benzina, nu trebuie sa te echipezi. Cred ca din aceasta cauza azi in 200 km am vazut doar 2 motociclisti pe drum si 3 intr-o parcare. Apoi spunem ca SMAEB este slab, sa-i fie rusine. Iesiti si plimbati-va, nu mai faceti excursii pe Google maps. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 Nu prea ți-ai găsit cui să-i zici de drumuri proaste vs. Mall. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 Nu știu să îți dau răspunsul corect, nu am avut Adventure... dar am observat că uamenii cu ADV se dau și offroad prin noroaie, bălării și râuri de munte, deci presupun că un pic de nisip nu e chiar o tragedie pentru ei. Am mers cu un prieten cu ADV și nu părea la fel de stresat ca mine. Eu cred ca mai e o diferenta. Pe un "ADV" (sa-i zicem enduro-touring, macar) poti merge lejer in picioare, postura cu un control mult mai ridicat pe suprafete nesigure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 Nu știu să îți dau răspunsul corect, nu am avut Adventure... dar am observat că uamenii cu ADV se dau și offroad prin noroaie, bălării și râuri de munte, deci presupun că un pic de nisip nu e chiar o tragedie pentru ei. Am mers cu un prieten cu ADV și nu părea la fel de stresat ca mine. Amicul ăla al tau nu are Adventure, are doar Gs1200 de-ala normal, de săraci Drumul e bestial, merge cam cu orice motocicleta, dar ca sa fie fun trebuie să ai ceva experiență. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGT Postat Mai 20, 2017 Share Postat Mai 20, 2017 Salut, vreau sa ies maine pana la Valea Doftanei, se baga cine din Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate