cicloburu Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Observ că-i la modă să deschizi topicuri despre accidente despre care citești prin ziare „de pe linie”. Las și eu asta aici (altă modă această expresie...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 (editat) Asta cu "nu isi mai simte picioarele" e nasoala rau si mi se ridica parul in cap numai cand aud de asa ceva Sanatate aventurierului pe 2 roti! Editat Mai 4, 2017 de Bobossus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MASBA Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 Sanatate. Nici un update ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 recuperare rapida si usoara colegului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 5, 2017 Autor Share Postat Mai 5, 2017 „La incidentul de pe Valea Azugii: Bărbat 45 ani cetățean israelian - paraplegie, fracturi membre superioare și inferioare - o să fie preluat de la Azuga de de un echipaj tip c2, apoi îl preia elicopterul smurd din Sinaia de pe stadion...” Acesta este mesajul pe care ziarista l-a primit de la medic. Din ce-am înțeles, pacientul este internat la Floreasca. Mai multe n-am reușit să aflu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 - paraplegie (...)E clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate