cristy023 Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Salut! Am o Yamaha FZ6 din 2008 si recent a aparut o problema. De fiecare data cand decelerez de la peste 80-90 km/h (in frana de motor) sau trag ambreiajul, se aude un vajait. Cel mai bine se aude cand sunt in viteza a 4a, dar se aude mai incet si in a 5a. Are cineva idee care ar putea fi problema? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Salut! Am o Yamaha FZ6 din 2008 si recent a aparut o problema. De fiecare data cand decelerez de la peste 80-90 km/h (in frana de motor) sau trag ambreiajul, se aude un vajait. Cel mai bine se aude cand sunt in viteza a 4a, dar se aude mai incet si in a 5a. Are cineva idee care ar putea fi problema? Multumesc! ca ala de marsharriere la dacie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Ori e rulmentul de la oala ambreiaj , ori lantul de transmisie , tot de la ambreiaj . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristy023 Postat Mai 9, 2017 Autor Share Postat Mai 9, 2017 ca ala de marsharriere la dacie? Nu am mai condus dacia de vreo 10 ani, sincer sa fiu nu mai tin minte cum se aude marsarierul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 de unde ai motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristy023 Postat Mai 9, 2017 Autor Share Postat Mai 9, 2017 Ori e rulmentul de la oala ambreiaj , ori lantul de transmisie , tot de la ambreiaj . Multumesc, in cazul asta o voi duce la mecanic. » Post actualizat in 09 May 2017 09:33 de unde ai motorul? L-am cumparat de la un fost coleg de lucru. El l-a luat din Budapesta si primul proprietar de la reprezentanta din Parma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 1. vezi pe sectiunea dedicata FZ6 - sunt sanse mari ca cineva sa iti dea sfaturi pertinente, poate chiar sa cunoasca istoricul motocicletei tale. 2. lantul este uns? 3. anvelopele sunt la presiunea ok? 4. rulmentii trenului de rulare sunt ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristy023 Postat Mai 9, 2017 Autor Share Postat Mai 9, 2017 1. vezi pe sectiunea dedicata FZ6 - sunt sanse mari ca cineva sa iti dea sfaturi pertinente, poate chiar sa cunoasca istoricul motocicletei tale. 2. lantul este uns? 3. anvelopele sunt la presiunea ok? 4. rulmentii trenului de rulare sunt ok? Voi cauta si in sectiunea de FZ6. Lantul este uns, anvelopele au presiunea ok. Rulmentii nu i-am verificat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Ai incercat sa mergi si cu alta casca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristy023 Postat Mai 9, 2017 Autor Share Postat Mai 9, 2017 Ai incercat sa mergi si cu alta casca? Nu, dar 100% nu are legatura cu casca, zgomotul este de la motor. Am mers cu viziera deschisa, in schimb, si se aude mai tare si mai clar. De la 120 in sus, in viteza a 5a, nu se mai aude nici la franare, nici daca apas ambreiajul, dar este posibil ca atunci sa nu se mai auda din cauza zgomotului de fond mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 ca ala de marsharriere la dacie? Nu stiam eu de unde mi se pare cunoscut sunetul de la ce ar putea fi? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Pinionul de transmisie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate