yonustelystu1992 Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 (editat) Daca ati avut modelul acesta si va puteti da cu parerea as fi recunoscator. https://www.olx.ro/oferta/husqvarna-sm-610-ID7J1OL.html Despre moto din anunt daca aveti vreo informatie, as da o fuga cu varul meu in weekend sa o vada,pentru el ma intereseaza, are A2 si am inteles ca este OK. Cu stima! Editat Mai 9, 2017 de yonustelystu1992 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 cam batrana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonustelystu1992 Postat Mai 9, 2017 Autor Share Postat Mai 9, 2017 cam batrana... stiu dar fiind prima moto mai serioasa pentru el trebuie ceva mai low cost si mai putine carene, stie din experienta de la mine (din pacate) ce inseamna sa o tavalesti dupa 3 luni cand dai 2500E pe ea.....a mai avut un scuter honda pantheon de 150cc si un kawasaki de 250cc deci de mers stie sa mearga, de cazut probabil urmeaza sa invete (nu-i doresc asta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 E din era Cagiva, când le fabricau în Italia. Nu știu cum e cu piesele... Cred că mai sunt și alte variante de motorete cu puține carene și care să meargă cu A2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 (editat) Am una asemanatoare la vanzare la 1750 euro...asta la 1200 nu stiu ce ofera..dar clar nu suna a bine ceva )) » Post actualizat in 09 May 2017 13:39 asta: /index.php?/topic/746501-supermoto-husqvarna-sm-610-2002/ Editat Mai 9, 2017 de tamas_09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Am impresia că fabrica a rămas tot la Varese și sub BMW. Probabil doar standardele s-au schimbat Apoi i-au mutat la Mattighofen în 2014. Deci practic Husqvarna nu mai are treabă cu Suedia din 1987. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zambilik Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Am una asemanatoare la vanzare la 1750 euro...asta la 1200 nu stiu ce ofera..dar clar nu suna a bine ceva )) Diferenta este ca moto din anunt este neinmatriculata...adica acte, alergare, timp pierdut...poate nu mai are deloc numere rosii...si iti trebuie platforma de plimbat cu moto in stanga dreapta, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Diferenta este ca moto din anunt este neinmatriculata...adica acte, alergare, timp pierdut...poate nu mai are deloc numere rosii...si iti trebuie platforma de plimbat cu moto in stanga dreapta, etc daca e doar atat,e de bine Asfalt uscat domnilor si voie buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Cam da. Injectia e Magneti-Marelli,motorul e Rotax(de la BMW probabil,dar cu chiulasa Gilardoni),contact Zadi,semnalizatoarele-s ca pe Aprilia Shiver,etc. Oricum e cam low cost totul ce se face la Husqvarna in zilele noastre... Alea vechi,"e" mai ok,zic io! În zilele noastre... sunt KTM-uri. Modelele de enduro și cross sunt clone KTM spoite cu alb, 701 este un SMC R cu alte plastice, Vitpilen/Svartpilen sunt Duke-uri 390 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 În zilele noastre... sunt KTM-uri. Modelele de enduro și cross sunt clone KTM spoite cu alb, 701 este un SMC R cu alte plastice, Vitpilen/Svartpilen sunt Duke-uri 390 offtopic complet, dar 701 model 2017 are motorul de pe duke model 2016, ala nou cu mai multi cai (74 cai), alta distributie, mai putine vibratii si multe alte chestii in timp ce smcr 2017 are motorul vechi (67 cai) sunt niste zvonuri cum ca ar urma sa renunte la smcr, sa ramana doar cu 701 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 offtopic complet, dar 701 model 2017 are motorul de pe duke model 2016, ala nou cu mai multi cai (74 cai), alta distributie, mai putine vibratii si multe alte chestii in timp ce smcr 2017 are motorul vechi (67 cai) Nu e chiar același motor (Duke are același alezaj/cursă ca SMC-ul, pe când 701 are un alezaj puțin mai mare și cursă ceva mai scurtă), dar probabil încorporează aceleași tehnologii ca motorul de pe Duke (admisie, materiale, poate și cuzineți?). Cu puterea putem doar specula: Husqvarna (ca Husaberg înainte) nu dau datele de performanță pe fișa tehnică. sunt niste zvonuri cum ca ar urma sa renunte la smcr, sa ramana doar cu 701 Așa ar fi logic, 701 și SMC-ul sunt aproape identice, își fură căciula singuri. Dar așa cum vând Duke 390 pe lângă Vitpilen de exemplu, nu este exclus să continue și cu două sumouri concurente. Scuze de off inițiatorului - dar ținem topicul sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu Andra Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Cu cel de 1200 de euro isi fura caciula singur, anuntul pare destul de riscant si e posibil sa mai dea dupa inca 1000 pe manopera + piese(sa nu mai zicem de plasticele vopsite, semnul ca ceva nu e bine mai mereu). Si eu recomand mobra lui Tamas, ii schimbi farul ala de lighioana si e si frumoasa. In bugetul lui mai greu gasesti un supermoto, nu cred ca are alte variante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonustelystu1992 Postat Mai 10, 2017 Autor Share Postat Mai 10, 2017 Am una asemanatoare la vanzare la 1750 euro...asta la 1200 nu stiu ce ofera..dar clar nu suna a bine ceva )) » Post actualizat in 09 May 2017 13:39 asta: /index.php?/topic/746501-supermoto-husqvarna-sm-610-2002/ a vazut anuntul tau pe facebook, i l-am trimis si eu de pe motociclism.ro dar este peste bugetul lui. Nu zic ca nu merita dar are 6000 ron buget » Post actualizat in 10 May 2017 09:07 Nu e chiar același motor (Duke are același alezaj/cursă ca SMC-ul, pe când 701 are un alezaj puțin mai mare și cursă ceva mai scurtă), dar probabil încorporează aceleași tehnologii ca motorul de pe Duke (admisie, materiale, poate și cuzineți?). Cu puterea putem doar specula: Husqvarna (ca Husaberg înainte) nu dau datele de performanță pe fișa tehnică. Așa ar fi logic, 701 și SMC-ul sunt aproape identice, își fură căciula singuri. Dar așa cum vând Duke 390 pe lângă Vitpilen de exemplu, nu este exclus să continue și cu două sumouri concurente. Scuze de off inițiatorului - dar ținem topicul sus nu e problema...informatia nu strica niciodata » Post actualizat in 10 May 2017 09:12 Cu cel de 1200 de euro isi fura caciula singur, anuntul pare destul de riscant si e posibil sa mai dea dupa inca 1000 pe manopera + piese(sa nu mai zicem de plasticele vopsite, semnul ca ceva nu e bine mai mereu). Si eu recomand mobra lui Tamas, ii schimbi farul ala de lighioana si e si frumoasa. In bugetul lui mai greu gasesti un supermoto, nu cred ca are alte variante. A vorbit deja la recomandarea mea cu un mecanic foarte bun care o sa-l insoteasca...daca partea mecanica este OK deja cu carenele ca sunt vopsite nu mai conteaza, mai ales ca vrea sa invete sa mearga cu ea pe o roata ( tipic varstei dar treaba lui). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 Husqvarna de 1200 merita sincer,are volanta cu magnet dintr-o bucată(asta a fost boala lor aveau 4 magneți și săreau și făceau praf aprinderea,de rezolva prin achiziționarea de la eltrex anglia volanta aftermarket,cu magnet dintr-o bucată) și lanț de distribuție schimbat.Mai am un amic cu o husqvarna la fel și merge de rupe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 Husqvarna de 1200 merita sincer,are volanta cu magnet dintr-o bucată(asta a fost boala lor aveau 4 magneți și săreau și făceau praf aprinderea,de rezolva prin achiziționarea de la eltrex anglia volanta aftermarket,cu magnet dintr-o bucată) și lanț de distribuție schimbat.Mai am un amic cu o husqvarna la fel și merge de rupe. e a ta ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonustelystu1992 Postat Mai 15, 2017 Autor Share Postat Mai 15, 2017 Zicea ceva si asta de volanta ca doar ce a schimbat-o ceva de genul....sper sa nu fie a lui...ORICUM A FOST VARAMIU CU MECANIC SI ESTE CAZAN, cica a luat-o o tura si deja ii dadea borsul pe nas...A mai frecat si banii de pomana... » Post actualizat in 15 May 2017 15:07https://www.olx.ro/oferta/husqvarna-ID8hvzR.html de asta stie careva ceva sa nu bata iar drumul de pomana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 (editat) Hai si o vezi pe a mea. iti trimit banii de drum in avans.daca o vezi o cumperi,garantat Aiud,Alba Editat Mai 15, 2017 de tamas_09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonustelystu1992 Postat Mai 16, 2017 Autor Share Postat Mai 16, 2017 Hai si o vezi pe a mea. iti trimit banii de drum in avans.daca o vezi o cumperi,garantat Aiud,Alba o stiu pe a ta dar mi-a zis varaumiu ca nu vrei sa negociezi deloc,este innebunit dupa a ta dar la 8000 ron si cat mai costa si drumul depaseste cu mult bugetul...daca mai lasi ar veni dar este ceva de mers.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 o stiu pe a ta dar mi-a zis varaumiu ca nu vrei sa negociezi deloc,este innebunit dupa a ta dar la 8000 ron si cat mai costa si drumul depaseste cu mult bugetul...daca mai lasi ar veni dar este ceva de mers.. Am inteles. Din pacate pretul este fix,si reflecta total marfa spor si numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonustelystu1992 Postat Mai 16, 2017 Autor Share Postat Mai 16, 2017 Daca mai stie cineva vreun sm 610 il rog sa imi lase numarul de telefon...sau ceva asemanator dar sa mearga cu A2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 (editat) De ce nu un Suzuki DR650SE cu roti de supermoto? Nu exista comparatie intre cele doua. Personal, nu as cumpara pentru nimic in lume motociclete Husqvarna din era pre-Bmw. Parerea mea, no offence. Editat Mai 31, 2017 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 Am avut și dr650 făcută sm de mine și husqvarna 610 dinainte de era BMW și pot să îți spun că husqvarna 610 sm e un sm decent fata de ce obți din dr650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 (editat) Da, stiu ca sunt vanoase bine de tot, dar... Rara/exotica, nu ieftina, nu foarte fiabila, rugineste repede pe la incheieturi, plastice deloc grozave. Asta am intalnit eu pe la cunoscuti. Pentru mine e in categoria KTM 640. Faine, trag, rup... Mi le-as cumpara? Aahh? Nu?! Mai bine mai pun un ban deoparte si iau modelele ulterioare care sunt un plus serios dpdv tehnic, al designului, calitatii finisajelor, etc Exemplarul acela portocaliu, din Bucuresti, la 2000E mi se pare fantasy rau. Editat Mai 31, 2017 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 Eu am exc 525 am și e dementiala » Post actualizat in 31 May 2017 15:43 Asta pot sa zic ,că este supermoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 Stiu, am mers pe asa ceva. Tura respectiva a fost revelatie pentru mine. Cel putin un an de zile am povestit toti cunoscutilor ca am gasit motocicleta ideala pentru oras. Cea mai fun experienta a mea ever pe moto, in oras. Din pacate insa, nu este in bugetul omului. Si nici ca intretinere probabil. In categoria 500 sunt multe, dar nu in banii lui - Husa, Husqy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate