paulynos Postat Mai 16, 2017 Autor Share Postat Mai 16, 2017 Stii ceva? Mie mi se pare ratusca cea urata ca design in clasa ei, chiar daca e italiana. Am vazut azi un Z1000, modelul mai nout daca nu chiar ultimul, si o bate la fund din orice pozitie. Sa nu mai vorbesc de SuperDuke. Personal cred ca Tuono se bate pe ultimul loc cu S1000R la clasa lor cand vorbim de design. Nu designul m-a atras la Tuono, avem pe Ducati pt asta. In opinia mea motoretu' asta mi se pare cel mai aratos ever la capitolul muscle naked . Si cand te gandesti ca a aparut in 2004... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 (editat) Era cat pe ce sa-mi iau TNT in 2012, dar mi-a fost frica ca nu gasesc piese. Cat despre Tuono, mie imi place maxim, mai ales dupa ce am vazut-o pe a lui Denis SBZ. Editat Mai 17, 2017 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 16, 2017 Autor Share Postat Mai 16, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Nu designul m-a atras la Tuono Dar? Ai auzit cum sună și n-ai mai avut somn noaptea? La mine așa a fost In opinia mea motoretu' asta mi se pare cel mai aratos ever la capitolul muscle naked . Si cand te gandesti ca a aparut in 2004... Coada și integrarea finalei este Isus și măicuța domnului. Probabil că afumă sau/și topește stopul în timp. Dar nu contează câtuși de puțin. E pacat sa ai motoreta asa frumoasa si sa nu o speli singur. Valabil si pentru Angel Îmi place să spăl mobra și s-o văd curată, însă la prima ieșire când prind (inevitabil) o porțiune de stradă udată de către firmele de salubritate care ne fură banii trebuie să justifice niște contracte lucrative cu administrația locală, îmi bag proverbialul cuc în ea de treabă și decid că e mai bine să mă plimb cu ea jegoasă decât să pierd ore întregi pe detailing degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 16, 2017 Autor Share Postat Mai 16, 2017 Sunetul a fost un bonus intr-adevar dar nu factor de decizie. In primul rand m-a atras propulsorul V4 care personal mi se pare combinatia perfecta intre 4L si V2, mai ales pe un naked. Pe urma a fost pachetul APRC, QS-ul e cel mai distractiv gadget inventat ever, recomand oricui, dar sa ai permisul pregatit sa il arunci din mers pe geamul masinii de politie ca sa nu mai pierdeti amandoi timpu' , pe locul 3 a fost ciclistica celebra de Tuono. Abia pe locul 4 a fost sunetul. De afumat stopul ala in mod sigur se afuma dar despre topit nu as baga mana-n foc cat timp evacuarea e din carbon, n-are treaba, se strica altele pana sa se topeasca stopul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Mai 17, 2017 Share Postat Mai 17, 2017 (editat) Coada și integrarea finalei este Isus și măicuța domnului. Probabil că afumă sau/și topește stopul în timp. Dar nu contează câtuși de puțin. Nu afuma si nu topeste indiferent de carbon sau inox? din ce o fi toba stoc. Amazonas-ul meu (varianta adventurizata a variantei touringizate -K-1130- de TnT ) in ~50kkm nu are pic de fum pe stop, mergind la viata ei cu ambele tobe. La Benelli se picteaza 3D, nu se proiecteaza; probabil de-aia i-au luat chinezii pe 1EURO la un moment dat si momentan sint bine, anul asta au scos si un scrambler, Leoncino. Editat Mai 17, 2017 de FLEX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 17, 2017 Share Postat Mai 17, 2017 1€ plus încă vreo câteva zeci de milioane datorii S-au reprofilat acum, fac din-astea mici. Cel mai mare motor pe care-l au este de 600cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Mai 17, 2017 Share Postat Mai 17, 2017 Mda, anul trecut cind m-am uitat pe site inca aveau grupa mare (TnT, K-1130, Tornado). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate