nike Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 Dacă nu-s complicații, peste vreo lună jumate e-n șa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 Azi i-a scos "andrelele" de la mana mai afectata si scurtat ghipsul din umar pana la antebrat la mana mai buna, ca sa poata s-o foloseasca. Iar cu saua, cred ca apuca sa se insanatoseasca inainte sa rezolve cu saua, ca acolo mai dureaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 S-a confirmat dauna totală din partea asiguratorului? Însănătoșire grabnică Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 S-a confirmat dauna totală din partea asiguratorului? Însănătoșire grabnică Inca nu stiu... imi spunea probabil. O sa aflam curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate