lefmarius Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Va salut, Un coleg care are un voltmetru si ma poate ajuta sa imi testeze si mie releul de incarcare sau alternatorul. Raman mereu fara baterie si asi vrea sa stiu cauza exacta ! Multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Salut, prin ce zona stai? Te pot ajuta eu...daca esti pe aproape. Eu stau in Popesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Am eu voltmetru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Si eu! Facem o harta a posesorilor de voltmetre sau zici tu pe unde ti-e mai la indemana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Salut, Daca ajungi prin Tgv ai un multimetru gratuit de la mine. Numai bine, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 si eu am unul si nu imi e frica sa il folosesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Salut, Daca ajungi prin Tgv ai un multimetru gratuit de la mine. Numai bine, Vin io . Are si baterie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Bai,ce se de moca p-acilea? Ca ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Primul venit, primul servit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 N-ar fi mai bine sa organizam un concurs prin tragere la sorti?asta asa,sa fim corecti si fata de(mine)cei aflati la mare distanta. Apropo,livrezi prin Posta Romana,sau doar cu ridicare personala se poate revendica premiul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Predare personala pentru ca se face instructajul privind modul de lucru cu aparatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate