nazdravanul Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 (editat) 07.01.07 Bucuresti - Brasov - Moeciu 09.01.07 Moeciu - Predeal (pe Piriul Rece) - Bucuresti Cu pasager si bagaje. Incredibila plimbarea cu motocicleta printre zapezile de la munte. Din pacate nu am decit 3 poze facute cu telefonul, din Piata Sfatului, intre zapezi (: pe 07.01.07. Editat Ianuarie 9, 2007 de nazdravanul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasser Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 You`re crazy Bravo! Ai avut curaj Cum era drumul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 omg, cum puteai sa mergi in piatza aia fara sa cazi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 9, 2007 Admin Share Postat Ianuarie 9, 2007 Pai tu nu te-ai urcat pe vreun Bmw cu ABS sa vezi ce stie!! Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Ianuarie 10, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2007 Drumul era (pe 06.01) in cel mai prost grad de aderenta (asfalt ud, cu mizga, polei, resturi de zapada - foarte putine - ici, colo, mici petice inghetate - foarte rar). Gradul urmator de aderenta ar fi fost doar : FARA ADERENTA (: . Pe marginea DN-ului, troiene de zapada (: (:. In jur de 0 grade, drumul intre Sinaia si Predeal cu aglomeratia specifica sarbatorilor - bara la bara. Pe 08.01, drumul pe Piriul Rece era in aceleasi conditii de mai sus (plus gropile aferente (: ) insa dupa Posada, asfalt uscat si soare pina in Bucuresti. Cu ocazia asta fac si o rectificare la date (:. E vorba de 06.01 si 08.01 nu de 07 respectiv 09.01.07. Iar BMW-ul chiar stie (: (: (:. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 ...super cool! ...eu nu am iesit decit de revelion si de anul nou cu al meu dar sunt invidios pe tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gcm Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 decit de revelion si de anul nou cum vine asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 cum vine asta ? ...pai,vine in felul urmator:...de revelion m-am dat cu motorul pina la ora 23;30 si de anul nou dupa ce m-am trezit din chefuiala!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate