Sari la conținut

Yamaha XT si Yamaha TENERE - 600/660

Vizitator _Raul_
 Share

Postări Recomandate

Vazind poza de mai sus (cea taiata cu X rosu) par a fi similare carburatoarele; eu am nevoie sa schimb internele (in caz extrem schimb carburatoarele cu totul ca sa scap de o grija).

ala barat cu X (Mikuni constant velocity) este de pe monocilindrul cu 5 supape 3yf montat numai '91-'97 tenere660 racit cu apa, pe Raptor si cateva MZuri, are duza de relanti #48 si carbul secundar are duza #130 (poate fi montat 120 sau 140) pt 2 supape (comunica in chiulasa admisia secundarului cu principalul) , iar principalul nu mai stiu ce duza are dar mai mica decat secundarul

» Post actualizat in 15 Oct 2015 19:35

Am modelul din poza.... fara acel cot...

2010_02_09_bikepics_1898254_full.jpg

Editat de yuk
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 3,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutare. Am o rugaminte la posesorii de XT 600. Cineva din Bucuresti este dispus sa se intalneasca cu mine pentru a vedea si eu agregatul in toata splendoarea lui? Nu vreau sa-l probez decat la rece, pozitia in sa, inaltimea, ceva detalii tehnice. Am cateva ganduri in legatura (doar) cu acest model si as vrea sa ma conving de unele chestii inainte de a-mi lasa mintea sa intre in efervescenta. Promit ca mai mult de 15 minute nu dureaza si pot veni aproape oriunde in zonele centrale/semicentrale. Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Salutare. Am o rugaminte la posesorii de XT 600. Cineva din Bucuresti este dispus sa se intalneasca cu mine pentru a vedea si eu agregatul in toata splendoarea lui? Nu vreau sa-l probez decat la rece, pozitia in sa, inaltimea, ceva detalii tehnice. Am cateva ganduri in legatura (doar) cu acest model si as vrea sa ma conving de unele chestii inainte de a-mi lasa mintea sa intre in efervescenta. Promit ca mai mult de 15 minute nu dureaza si pot veni aproape oriunde in zonele centrale/semicentrale. Multumesc anticipat.

s-a fabricat pana in 2003, sa iei in calcul ca cele mai noi au jantele de otel nichelate, nu din dural cum au xteurile vechi si toate 3 tenereuri

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Baieti,eu nu imi dau seama din manual..vreau sa imi alizez cilindrul si sa trec la cota 1,adica piston+segmenti noi. Imi poate zice cineva,sau macar pagina unde gasesc informatii despre cota 1,mai exact ce diametru trebuie sa aiba? Precizez,Yamaha Xt 600,an 2001, DJ021.

Link spre comentariu

Vizitator _Raul_

Pe manualedereparatie.info gasesti Repair Manual-ul de la XT600 si acolo ai cotele. Este cel de minim 200 si ceva - 300 de pagini.

Este recomandat sa duci cilindrul la alezat impreuna cu kitul piston (si printurile cu cotele).

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Am platit avans pentru aceasta mobra. Arata precum se vede. Merge precum arata:-) La sf saptamanii soseste in RO si o voi incaleca. Ce ziceti?

xt 600 e? ce an? am modelul asta la dezmebrare. Din ce am vazut,sunt super fiabile si nu prea se duce nimic la ele.

Link spre comentariu

Toba pare de 250 cc. In rest are jante de otel nichelat si sa nu o incingi tare pe loc

Pana nu o vad in fata mea nu stiu ce dotari are. Referitor la jante, am mai auzit chestia cu jante de otel sau dural, e vreun impediment la una din categorii?

» Post actualizat in 01 Dec 2015 17:03

no mai vine unu in tara superb din an 98

attachicon.gif12286986_456264087898591_1982084973_o.jpgattachicon.gifxt 600.jpg

Bravo. Sa o stpanesti cu bine, fara incidente.

Link spre comentariu

Pana nu o vad in fata mea nu stiu ce dotari are. Referitor la jante, am mai auzit chestia cu jante de otel sau dural, e vreun impediment la una din categorii?

» Post actualizat in 01 Dec 2015 17:03

Bravo. Sa o stpanesti cu bine, fara incidente.

tabla nichelata rugineste dar poate fi indreptata in caz de avarie
Link spre comentariu

Aha. Am inteles. Ms de informatie.

Cine vrea sa-mi vada noua achizitie il rog sa acceseze urmatorul link. Mobra este in stare de livrare si sper ca la sf saptamanii sa intru in posesia ei.

https://www.dropbox.com/sh/t46p2tcbcq6tq0t/AACSqYU8FXLKIrG5m4EVh2O1a?dl=0

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Cat pot inalta maxim ghidonul pana sa imi trebuiasca alte furtune de frana ?

Mi-am luat nijte inaltatoare (http://www.aliexpress.com/item/ZJMOTO-Aluminum-7-8-Handlebar-Clamp-Silver-Polished-Motorcycle-Handlebar-Risers-Univesal-Parts-Fit-KTM/32321115893.html) care imi dau un max de 5cm extra.

Link spre comentariu

Salut baieti,Craciun Fericit,am o intrebare. http://www.horizonsunlimited.com/hubb/attachments/yamaha-tech/2918d1265065621-carb-jetting-xt600-carburetor.jpg aici la NR.48 ,exista un arculet sau nu?ca am desfacut si mi se pare ca e pierdut si totusi am mers o perioada fara el,dar azi am vazut ca am probleme la reglarea carbului...are cineva la indemana un card sa se uite?raman recunsocator!

» Post actualizat in 25 Dec 2015 14:13

am rezolvat..

Link spre comentariu

Cred ca vei avea nevoie de prelungirea cablurilor de acceleratie

» Post actualizat in 26 Dec 2015 19:40

Cat pot inalta maxim ghidonul pana sa imi trebuiasca alte furtune de frana ?

Mi-am luat nijte inaltatoare (http://www.aliexpress.com/item/ZJMOTO-Aluminum-7-8-Handlebar-Clamp-Silver-Polished-Motorcycle-Handlebar-Risers-Univesal-Parts-Fit-KTM/32321115893.html) care imi dau un max de 5cm extra.

.
Link spre comentariu

• Vizitator pinned this topic