Jump to content

Service Moto Craiova

gopop
 Share

Recommended Posts

Avem nevoie de un colaborator pe partea de service intrucat trebuie sa deservim vanzarile prin magazinul Selgros din localitate. Apreciez orice conexiune deoarece sintem presati de timp. Multumesc.

• 3 weeks later...

Avem nevoie de un colaborator pe partea de service intrucat trebuie sa deservim vanzarile prin magazinul Selgros din localitate. Apreciez orice conexiune deoarece sintem presati de timp. Multumesc.

O firma mica ce poate sa incheie un contract de prestari servici cu noi, noi plating manopera pt reparatii in garantie.

iti spun eu SIGUR ca nu exista niciun service moto sau de scootere in craiova.Doar meseriasi stand alone :grinbandit: .Am cautat de mi-a venit rau.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

uite ca datorita penuriei asteia de service-uri moto ne-am gandit sa facem ceva sa ajutam oamenii, ceva nou in craiova, service si asistenta tehnica, orice reparatie pentru orice motocicleta. (bonus, super plimbari off-road :crack: ).

relatii la tel: 0724594443

0766488337

0745958294

• 4 years later...
  • 4 years later...

uite ca datorita penuriei asteia de service-uri moto ne-am gandit sa facem ceva sa ajutam oamenii, ceva nou in craiova, service si asistenta tehnica, orice reparatie pentru orice motocicleta. (bonus, super plimbari off-road smile.gif ).

relatii la tel: 0724594443

0766488337

0745958294

pentru ca inca mai primesc telefoane din cand in cand legate de anuntul acesta, vreau sa specific: eu m-am mutat din Craiova de mai multi ani asa ca nu nu mai am tangente cu atelierul. A ramas in activitate doar posesorul numarului 0766488337 (Liviu). El va poate da lamuriri legate de atelier.

• 1 year later...