gopop Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 Salut, ma intereseaza un service moto in Bacau, ce imi recomandati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 Salut, ma intereseaza un service moto in Bacau, ce imi recomandati? eu recomand sa treci pe la adinel si te rezolva sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat Ianuarie 9, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2007 Adinel are firma? Ma intereseaza deoarece doresc sa fac un contract de service. Ce numar de tel are Adinel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 Adinel are firma? Ma intereseaza deoarece doresc sa fac un contract de service. Ce numar de tel are Adinel? nu are firma, nr til trimit pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe75ro Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 De curand mi-am luat si eu un motor,adica un kawasaki ninja zx 6r din 1995 ca cea din link : http://www.motorbikes.be/en/Kawasaki/1995/...R%20Ninja/.M-ar interesa daca exista in bacau cineva care sa ma ajute cu service- ul lui.Adica sa-mi faca o verificare a motorului, si eventual sa-mi schimbe consumabilele ! Multumesc anticipat !! PS : am uitat sa mentionez ca sunt din Piatra Neamt ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 De curand mi-am luat si eu un motor,adica un kawasaki ninja zx 6r din 1995 ca cea din link : http://www.motorbikes.be/en/Kawasaki/1995/...R%20Ninja/.M-ar interesa daca exista in bacau cineva care sa ma ajute cu service- ul lui.Adica sa-mi faca o verificare a motorului, si eventual sa-mi schimbe consumabilele ! Multumesc anticipat !! PS : am uitat sa mentionez ca sunt din Piatra Neamt ! daca nu gasesti pe nimeni in piatra neamt da o fuga pana la adinel si te rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 (editat) Stie cineva unde se multiplica chei de contact pt. motor..? Editat Ianuarie 27, 2007 de Shamok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 @shamok...eu mi am facut pt a mea langa luceafaru'... la mecanica fina... acuma e in renovare cica...dar poti incerca la piata, exact cum urci scarile (in partea dreapta a pietii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 Stie cineva unde se multiplica chei de contact pt. motor..? imediat dupa podul de fier la trecerea de pietoni cu bumperspeed, aia care duce spre aerostar, este un loc unde stiam ca fac orice chei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 si la ura si la piata miorita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe75ro Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 Un nr de telefon al lui adinel ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 Un nr de telefon al lui adinel ?! ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 imediat dupa podul de fier la trecerea de pietoni cu bumperspeed, aia care duce spre aerostar, este un loc unde stiam ca fac orice chei in ura am incercat...nik!! Mai ramane varianta de la piata... ...merci !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 asta e, dupa ce te rezolvi sa ne anunti si pe noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k100rs Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 salutare! unde se poate face itp-ul in bacau sau onesti? merci frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 unde e service motor in zona pietei mioritei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 @mertan...citeste bine....!!!! e vb de alta chestie @k100rs la orice service autorizat sa faca itpuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 N-am gasit pe nimeni care sa multiplice chei (caut de 2 luni ...pana mea !!), chiar nu e nici un meserias in Bacaul asta care sa faca chei moto...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uchigheri Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 N-am gasit pe nimeni care sa multiplice chei (caut de 2 luni ...pana mea !!), chiar nu e nici un meserias in Bacaul asta care sa faca chei moto...? Inainte sa multiplici cheia(de contact banuiesc) intereseaza-te daca are cip de recunoastere a cheii originale.Japonezii au mai facut si chei fara cip dar care sa nu se poata multiplica!Sper sa nu fie si cazul tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Inainte sa multiplici cheia(de contact banuiesc) intereseaza-te daca are cip de recunoastere a cheii originale.Japonezii au mai facut si chei fara cip dar care sa nu se poata multiplica!Sper sa nu fie si cazul tau! Cip n-are...!! E simpla da' n-are nimeni cheii brute... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Talpa_mare Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Man.. stie cineva unde pot echilibra rotiile in Bacau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Man.. stie cineva unde pot echilibra rotiile in Bacau? din cate stiu eu la Rotanel e posibil sa faca asta dar ei nu demonteaza roti, trebuie sa te duci tu cu ea demontata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Talpa_mare Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 din cate stiu eu la Rotanel e posibil sa faca asta dar ei nu demonteaza roti, trebuie sa te duci tu cu ea demontata Multumesc..dar unde e Rotanel?..o demontez acolo..nu e problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Multumesc..dar unde e Rotanel?..o demontez acolo..nu e problema peste drum de petromul de la iesirea din bacau dinspre metro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Talpa_mare Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 (editat) peste drum de petromul de la iesirea din bacau dinspre metro Multumesc mult, tre sa fac cinste.. Editat August 17, 2007 de Talpa_mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate