rockhchris Postat Ianuarie 22, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2007 oh ce vremuri...mi-am inceput perioada de dementa a vietii cu o chinezoaica intre piceoare.cum as putea sa o uit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 oh ce vremuri...mi-am inceput perioada de dementa a vietii cu o chinezoaica intre piceoare.cum as putea sa o uit? De unde ai mai scos Âşi relicva asta ? Hai că te prindea bine ... Cu pletele în vânt ... Măine poimăine ai să te uiți la poză Âşi o să spui .. "Mamă ce păr aveam" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Ianuarie 22, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2007 atunci cand Vulcanul traieste in pace si armonie cu Viroaga!a se observe ca era soare... Numai impreuna putem fi cu totii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 oh ce vremuri...mi-am inceput perioada de dementa a vietii cu o chinezoaica intre piceoare.cum as putea sa o uit? Fain si motorul ala... Ai avut numai "bunaciuni" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Ianuarie 23, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2007 Ai avut numai "bunaciuni" ei, nu-i frumos sa ma laud,dar nu te contrazic...bine,bine dar eu fac sport,ma mentin ,Auzi ma Andule ,dar tu nu esti prea mic pt a sti trecutul meu in materie de bunaciuni?nu vreau sa dezvolt subiectul ca poate se uita nevasta-mea pe forum hai rock n roll si asfalt tango! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeoBadBoy Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 Vad ca trebuie sa-mi pun bata aia de baseball din aluminiu la treaba ... Si acum intrebare : va place Virago ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Ianuarie 23, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2007 Vad ca trebuie sa-mi pun bata aia de baseball din aluminiu la treaba ... Si acum intrebare : va place Virago ? suntem fani,numai lasa dracului biciul ala din mana,ca ne intimidezi!VULCAN RULES!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.G. Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 Mie deja imi place Virago ! E dusmanul la mine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 Vad ca trebuie sa-mi pun bata aia de baseball din aluminiu la treaba ... Si acum intrebare : va place Virago ? Normal k imi place VIRAGO!!!! ei, nu-i frumos sa ma laud,dar nu te contrazic...bine,bine dar eu fac sport,ma mentin ,Auzi ma Andule ,dar tu nu esti prea mic pt a sti trecutul meu in materie de bunaciuni?nu vreau sa dezvolt subiectul ca poate se uita nevasta-mea pe forum hai rock n roll si asfalt tango! Bai scuze... nu stiam k ai nevasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 Bai scuze... nu stiam k ai nevasta Are Âşi nevastă Âşi fată de vârsta ta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Ianuarie 23, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2007 :Bai scuze... nu stiam k ai nevasta stai linistit,cu bunaciunile astea e si ea deacord,mai mult sper vara asta s-o facem in 3! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 stai linistit,cu bunaciunile astea e si ea deacord,mai mult sper vara asta s-o facem in 3! Hahahaha.... nu esti sanatos Are Âşi nevastă Âşi fată de vârsta ta ... Se tine bine inseamna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeoBadBoy Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 stai linistit,cu bunaciunile astea e si ea deacord,mai mult sper vara asta s-o facem in 3! Cum vine asta cu facutul in 3 ? Pot sa ma bag si eu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Ianuarie 23, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2007 Cum vine asta cu facutul in 3 ? Pot sa ma bag si eu ? da,dar tu aduci atashul!la ce dracu te gandeai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeoBadBoy Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 da,dar tu aduci atashul!la ce dracu te gandeai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 Ce pics-uri bre ce pics-uri, tu vrai dovezi incriminatoare ... Âşi apropo.. una două te bagi Âşi tu. Subarule eu te înțeleg ... dă-i inainte ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Ianuarie 26, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2007 Ce pics-uri bre ce pics-uri, tu vrai dovezi incriminatoare ... Âşi apropo.. una două te bagi Âşi tu. Subarule eu te înțeleg ... dă-i inainte ... ii dau nenea Ilarie da sa stii si matale ca el a inceput-o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeoBadBoy Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Fiti , mai copii , ordonati ! Unde va treziti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
77ZYK Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 Salutare fratilor traiv-ar familiile si amantele.Am dat si eu de voi pina la urma .Cu greu ca nimeni nu se sinchiseste sa imi mai zica si mie cite ceva. Beti si pt mine o berula, cum am auzit ca-i zice mai nou acuma.In rest salutare si numai bine de la Kosovo si cum zicea un clasic in viata "Sa aveti grija de sufletele voastre" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Ianuarie 28, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2007 (editat) Salutare fratilor traiv-ar familiile si amantele.Am dat si eu de voi pina la urma .Cu greu ca nimeni nu se sinchiseste sa imi mai zica si mie cite ceva. Beti si pt mine o berula, cum am auzit ca-i zice mai nou acuma.In rest salutare si numai bine de la Kosovo si cum zicea un clasic in viata "Sa aveti grija de sufletele voastre" daca mai bagai ca fond sonor "t he show must go on" as fi crezut ca te referi la un dj care pe timpuri presta la Radio Uno!realitatea e ca se descurca bine baiatul...si eu il ascultam!BAFTA ZOZO si hai acasa!(ia-l si pe dinamovistul ala cu tine) Editat Ianuarie 28, 2007 de rockhchris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 (editat) Salutare fratilor traiv-ar familiile si amantele.Am dat si eu de voi pina la urma .Cu greu ca nimeni nu se sinchiseste sa imi mai zica si mie cite ceva. Beti si pt mine o berula, cum am auzit ca-i zice mai nou acuma.In rest salutare si numai bine de la Kosovo si cum zicea un clasic in viata "Sa aveti grija de sufletele voastre" Dobri ... Drugule drugule ... ghini ti-am găsît şi pi tini ... No amu .. şăzi frumos p'acilea şi scrie. Ca să creştem cât alţii în zece posturi. P.S. Se zice ... Să aveţi grijă de sufletele şi de motoarele voastre, acum şi în vecii vecilor.. Ammiiiin ... De neveste are grijă D-zeu ... Editat Ianuarie 29, 2007 de Ilarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
77ZYK Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Dobri ... Drugule drugule ... ghini ti-am găsît Âşi pi tini ... No amu .. Âşăzi frumos p'acilea Âşi scrie. Ca să creÂştem cât alții în zece posturi. P.S. Se zice ... Să aveți grijă de sufletele Âşi de motoarele voastre, acum Âşi în vecii vecilor.. Ammiiiin ... De neveste are grijă D-zeu ... Dobr dan gospodine, inseamna ca daca D-zeu are grija de neveste noi tre sa ne ocupam de amante nu-i asa.Da nu e cazul tau parinte, ca tu esti un om al lui D-zeu si ai grija de neveste. Nu conteaza ale cui neveste sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Ianuarie 30, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2007 /index.php?showtopic=77505 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Ianuarie 30, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2007 (editat) iata imagini din una din zilele in care am hotarat sa devin donator de organe cu acte in regula.desigur am facut scoala(asa cum se poate vedea din imaginile alaturate) pe o splendoare de Harley Ultra Classic Electra Glide. Doamne ,ce vremuri,ce senzatii!!! Editat Ianuarie 30, 2007 de rockhchris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 iata imagini din una din zilele in care am hotarat sa devin donator de organe cu acte in regula.desigur am facut scoala(asa cum se poate vedea din imaginile alaturate) pe o splendoare de Harley Ultra Classic Electra Glide. Doamne ,ce vremuri,ce senzatii!!! Odata eram in "vizita" la poligon si era o domnisoara pe motorul asta... Abia abia il tinea.... ma uitam cu frica, credeam k o sa cada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate