dan_pustan Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Salut! Oprind pe o strada din zona Andronache - Colentina - Bucuresti ( cu treaba) m-a abordat nea Nelu intrebandu-ma de cand e motocicleta pe care o conduc, ce stie sa faca etc... El mesterea la un MZ ( vezi poza) pentru inima lui. M-a rugat sa postez pe internet ca vinde si el un atas de motocicleta " Duna" ( eu nu am auzit de Duna) si ca vrea 1000 lei pe el. ii lipseste aripa rotii pentru ca au furat-o fierarii maronii ( cica era din nu stiu ce material). In rest e intreg. eu i-am facut poze si am zis ca-l ajut cu asta, de ce nu. Nu stiu daca e scump sau nu, nu stiu exact in ce stare se prezinta, Nu stiu detalii, dar las numarul lui de telefon si daca doreste cineva poate vorbi direct cu el. Am pus poze cu motoreta la care lucra el, si poze cu atasul care statea cumva in picioare in garajul lui intr-un colt. Nu am stat la poze artistice ca nu avea rost. Pentru detalii 0734 963 334 Nelu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 offtopic Cateva informatii despre motocicleta: http://www.nationalmcmuseum.org/1960-pannonia-and-duna-sidecar-combination/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Iulie 13, 2017 Share Postat Iulie 13, 2017 Am fost sa iau ceva de la nea Nelu si m-a rugat si pe mine sa dau anunturi pt el. Un Ural la 2500 ron nediscutabil, cu acte pe numele alcuiva care are probleme la financiar Mai gasiti la el un motor de simson si unul de M72 Toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Iulie 13, 2017 Share Postat Iulie 13, 2017 Atasul îl mai are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 15, 2017 Share Postat Iulie 15, 2017 Am fost sa iau ceva de la nea Nelu si m-a rugat si pe mine sa dau anunturi pt el. Un Ural la 2500 ron nediscutabil, cu acte pe numele alcuiva care are probleme la financiar Mai gasiti la el un motor de simson si unul de M72 Oare câte din aceste piese sunt furate din colecţia unei anumite persoane? Hmm, trebuia să fi rămas acolo cu poliţia, sigur mai recuperam o motocicletă-două. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 15, 2017 Share Postat Iulie 15, 2017 Vanzatorul, nea Nelu, a.k.a. nea Ion din Andronache (si-a schimbat nr vechi e telefon) este complice (dovedit) la un furt de motociclete vechi. Si vanzator al lor. Din pacate justitia romana a fost prea blanda. Asa ca incetati sa mai cumparati piese de la un hot de motociclete. Multumim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iulie 15, 2017 Share Postat Iulie 15, 2017 Voiam să scriu mai multe dar cred că nu mai are rost. URÂT !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Iulie 16, 2017 Share Postat Iulie 16, 2017 regretabil cand vezi fierul la om in curte nu te gandesti la asa ceva mai are si tupeu sa imi spuna sa ii dau anunturi incredibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_pustan Postat August 2, 2017 Autor Share Postat August 2, 2017 Vanzatorul, nea Nelu, a.k.a. nea Ion din Andronache (si-a schimbat nr vechi e telefon) este complice (dovedit) la un furt de motociclete vechi. Si vanzator al lor. Din pacate justitia romana a fost prea blanda. Asa ca incetati sa mai cumparati piese de la un hot de motociclete. Multumim. Super! si eu credeam ca fac un bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AUTOMOBILIA Postat Septembrie 15, 2017 Share Postat Septembrie 15, 2017 O poza cu el ar fi buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 15, 2017 Share Postat Septembrie 15, 2017 Cu nea Nelu? Doar după gratii, altfel nu e bună.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Septembrie 15, 2017 Share Postat Septembrie 15, 2017 )) care e treaba cu nea nelu? Că am fost și eu o dată la el și avea câteva motociclete de vânzare, printre care și un ij 56, pe care l.Am și cumpărat! Sa înțeleg că ce are sunt furate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 Foarte posibil, pune o poză. Să caut actele de la Ijul dispărut? Eu i-am făcut cartea la RAR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate