Zerocharm Postat Iulie 30, 2017 Share Postat Iulie 30, 2017 Salutare, am fost un norocos si mi-a zburat bujia din chlulasa, rezultand un filet dus. Intrebarea este, se potriveste chiulasa de f4i pe f4? Din ce am citit, chiulasa de f4i mai are un senzor in plus fata de cea de f4, cam pulse generator mai exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iulie 30, 2017 Share Postat Iulie 30, 2017 Nu se potriveste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 30, 2017 Share Postat Iulie 30, 2017 se repara foarte bine chiulasa existenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Iulie 30, 2017 Share Postat Iulie 30, 2017 Salutare, am fost un norocos si mi-a zburat bujia din chlulasa, rezultand un filet dus. Intrebarea este, se potriveste chiulasa de f4i pe f4? Din ce am citit, chiulasa de f4i mai are un senzor in plus fata de cea de f4, cam pulse generator mai exact. https://www.emag.ro/kit-reparatie-filet-bujie-topmaster-pro-14mm-5pcs-330390/pd/DDDH7YBBM/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 Sunt scule de reparat filetul distrus la bujie..dar in nici un caz nu costa 50 ron. Plus scula din imagine esre de 14 filet scurt. Tu ai nevoie de 10x1 cu filet lung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate