SEBYK Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 Dupa cum am scris si in titlu..am schimbat categoria, am trecut la autobuz..2008, 30700km cu carte service, unic proprietar in germania. Deocamdata am adunat 3000km fara probleme, sunt foarte incantat de cum se comporta, confortabila si pt mine si pt sotie(sa cu gel)..nu am ce sa ii reprosez, doar greutatea care imi da putin de furca la manevre pe loc...in rest doar de bine..consum 5.2-5.5 la drum lung...frane bune, manevrabila in ciuda dimensiunilor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 Sa spui si in ce statii opresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan Funk Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 Cat e un bilet cu un asemenea autobuz? <3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat August 20, 2017 Autor Share Postat August 20, 2017 Inca nu am casa de marcat..nu pot sa dau bilete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 Cardan... mi-e dor de vrmurile cand aveam cardan, ulei la 30.000 km si uitai de el Pe cand cu lantul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat August 20, 2017 Autor Share Postat August 20, 2017 Asta e mai pretentioasa..vrea ulei la 12ooo si la cardan la 6000..dar chiar si asa e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 Felicitari pentru alegerea facuta. din ce in ce mai multi schimba categoria in ultima vreme de la ss la touring. Drumuri lungi si asfalt uscat. Sa te bucuri de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 Stiu eu cel putin 2 baieti care dupa ce au vindut SS-urile, si-al luat Buse sau alte touringuri mari, si noapte de noapte viseaza la SS-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat August 21, 2017 Autor Share Postat August 21, 2017 Ms pt urari. Nu regret alegerea facuta..principalul motiv pentru care am facut alegerea asta a fost confortul meu si al pasagerului, lucru pe care nu il gaseam la nici un ss... Nu sunt genul care sa dea ture cu motoru' "ca sa moara fetili"..ies in weekend la cate o tura sau in concediu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat August 22, 2017 Autor Share Postat August 22, 2017 (editat) Asa am gasit in manual.. Posibil totusi sa fi citit ceva aiurea...m-am uitat acum la configurator ulei motul si acolo zice 12000 si la transmisie...o sa mai studiez aspectul asta Editat August 22, 2017 de SEBYK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat August 24, 2017 Share Postat August 24, 2017 Superb atelaj! Parca era la vanzare pe la noi... Sa-l stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat August 24, 2017 Autor Share Postat August 24, 2017 Ms. Nu e cea de la arad, am adus-o din germania. Am cautat acum manualul...12000km si la transmisie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate