gabi18051991 Postat August 24, 2017 Share Postat August 24, 2017 Salutare, Sambata sau Duminica am de gand sa fac acest traseu. Daca doreste cineva sa mearga, cu cea mai mare placere. Sambata pot sa plec de la ora 10.30 din Ploiesti. Eu adopt un mers relaxant, regulamentar, de plimbare, o vorba, o poza. Masa de pranz o putem lua in Focsani. O seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat August 25, 2017 Share Postat August 25, 2017 Masa o poti lua in TG Secuiesc. Au niste preturi incredibile (gen ciorba 6 ron,felul 2-12ron etc), iar portiile sunt supradimensionate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat August 25, 2017 Autor Share Postat August 25, 2017 Multumesc pentru info dar pentru mine e aproape destinatia pentru masa de pranz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat August 26, 2017 Share Postat August 26, 2017 E ceva special in Focsani de a ajuns destinatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 E vorba de drumul Tg. Secuiesc - Focsani, mai exact, zona Lepsa. Treci muntii, pe zona foarte misto, curbe si asfalt bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 E vorba de drumul Tg. Secuiesc - Focsani, mai exact, zona Lepsa. Treci muntii, pe zona foarte misto, curbe si asfalt bun. Corect, nu m-am gandit. Traseul ar merge facut invers, pentru pranz in Tg. Secuiesc. Sunt curios daca a mers cineva in weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Am mers eu vineri - sambata. Buc - Bv - Sighisoara - Tg Mures - Gheorghieni - Lacul Rosu - Piatra Neamt - Onesti - Tg Secuiesc - Focsani - Buc. Am plecat dupa amiaza vineri si am ramas peste noapte la un hotel in Tg Mures. Superba zona de la Tg Mures la Gheorgieni, a fost ruta noua pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat August 28, 2017 Autor Share Postat August 28, 2017 Eu am plecat Duminica catre Brasov, dar nu am mai avut timp sa fac traseul si atunci de la Brasov m-am intors. Putem sa ne organizam pentru wk urmator, vremea e ok. Merge si un TF in wk:d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bayer Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Prezent si io duminica pe traseul Focsani-Tg Secuiesc dus-intors. Vreme faina, am intalnit si cateva grupuri de moto. Am oprit ptr. un foto, timp in care un coleg a oprit si s-a interesat daca sun ok vazandu-ma oprit. N-am apucat sa vad nr, parca era de B. Salut pe aceasta cale. Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate