radiusG Postat August 31, 2017 Share Postat August 31, 2017 Va salut. Am schimbat bujiile de vreo cateva zile (ngk cr9e), fara sa stiu ca bujiile vechi erau din acelea iridium (am motoru din 2015 si nu am umblat niciodata la bujii) . De atunci, motorul imi merge cam "aiurea" . Merge tremurat, se simte tremuratu in ghidoane, si in decelerare din ture mari am niste explozii in toba de mi tremura si casca in cap . E o problema cu bujiile? Modelu asta cere neaparat iridium? Am inteles ca din cauza bujiilor nu se arde benzina cum ar trebui si ajunge in toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 31, 2017 Share Postat August 31, 2017 ai facut ceva aiurea la montaj , avantajul iridium se vede in mii de km , cat timp bujiile normale sunt noi nu exista mari diferente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat August 31, 2017 Share Postat August 31, 2017 multa lume face greseala asta ...crede ca daca pui bujii iridium direct o faci naveta spatiala si simti in accelerare ceva wow .....ghinion no sa simti ....Referitor la problema ta ceva imi zice ca nu ai indesat cum trebe fisele pe bujii cand le-ai montat ,sau una din ele nu merge etc pot fi multe cauze ,sfatu meu e sa iei tot de la inceput sa le dai jos sa vezi culoarea lor sa vezi daca functioneaza toate dupa care pui tot la loc ca in manual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbrF4si Postat August 31, 2017 Share Postat August 31, 2017 bine spus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 (editat) 1.Verifica daca ai inpins bobinele de inductie pana la cap peste bujii 2.Verifica mufele sa fieconectate corect,sa ni ai 2 garnituri la una dintre bobine 3.Verifica valva de PAIR sa fie montata corect,furtunele conectate. 4.Verifica furtunele de vacum de la MAP sa fie conectate,si sa nu fie crapate Editat Septembrie 1, 2017 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 Cel mai probabil ai luat niste bujii fake, asta daca ai montat tot cum trebuie la loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 Cel mai probabil ai luat niste bujii fake, asta daca ai montat tot cum trebuie la loc. si cu bujii fake tot mergi 10k km , doar ca se mananca mai repede electrodul sau crapa ceramica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 si cu bujii fake tot mergi 10k km , doar ca se mananca mai repede electrodul sau crapa ceramica. Eu cand am avut nesansa sa cumpar NGK-uri din Romania la prima blana un electrod pur si simplu s-a topit... am ajuns acasa in 3 cilindri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 2, 2017 Share Postat Septembrie 2, 2017 Eu cand am avut nesansa sa cumpar NGK-uri din Romania la prima blana un electrod pur si simplu s-a topit... am ajuns acasa in 3 cilindri. pai cine te-a pus sa iei din spate de la obor se mai intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 2, 2017 Share Postat Septembrie 2, 2017 Ordinea fișelor 1,2,3,4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 3, 2017 Share Postat Septembrie 3, 2017 Nu am ajuns in situatia sa las bujiile fake pana s-au topit, la gunoi direct, putini vanzatori stiu ce vand asa ca mai bine denso din RO sau ngk din Germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Septembrie 3, 2017 Share Postat Septembrie 3, 2017 pai cine te-a pus sa iei din spate de la obor se mai intampla Pai o fost din magazin cu fitze, pe "comanda"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate