Ionut.andrei Postat Septembrie 17, 2017 Share Postat Septembrie 17, 2017 Salutare baieti , as avea o curiozitate care ma macina de ceva timp . Eu am achizitionat un Suzuki Intruder vs 600 , 1996 la unceputul verii , o motocicleta frumoasa si foarte buna , imi place foarte mult , insa , am intalnit multi proprietari de honda shadow care mi-au spus ca e cu mult mai buna , acuma nu stiu sincer , as vrea mai multe opinii , stiu diferentele mecanice , intruder cardan , shadow lant , la motor , etc , dar nu imi dau seama sincer, a condus poate cineva si un intruder dintre voi si un shadow ? Stie cineva diferenta ? Orice raspuns conteaza ! Multumesc anticipat ai o zi buna !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Septembrie 17, 2017 Share Postat Septembrie 17, 2017 Mult mai buna in ce sens? Bucura-te de mobra ta mai ales ca iti place iar cand o sa vrei altceva o sa iti dai tu seama. Tot timpul o sa gasesti ceva "mult mai bun" desi si asta e o chestie subiectivaSi mai buna si la bani mai putini nu-i așa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Septembrie 17, 2017 Share Postat Septembrie 17, 2017 am intalnit multi proprietari de honda shadow care mi-au spus ca e cu mult mai buna acuma ce-oi vrea, sa iti recunoasca oamenii c-au ales gresit shadowul? normal ca nu, vor incerca sa atraga cat mai multi de partea lor ca sa nu dea nasol serios vorbind, tine-ti intruderul linistit si bucura-te de el, nu mai apleca urechea la toate "sfaturile" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut.andrei Postat Septembrie 17, 2017 Autor Share Postat Septembrie 17, 2017 acuma ce-oi vrea, sa iti recunoasca oamenii c-au ales gresit shadowul? normal ca nu, vor incerca sa atraga cat mai multi de partea lor ca sa nu dea nasol serios vorbind, tine-ti intruderul linistit si bucura-te de el, nu mai apleca urechea la toate "sfaturile" Stiu asta dar ma gadesc sa o schimb cu un shadow sa vad cum se conduce ca poate imi place mai mult , intruderu e destul de pretentios , chiar daca imi place ca mecanica sa fie perfecta la motoru meu , imi place sa fie in acelasi timp si mai simpla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Septembrie 17, 2017 Share Postat Septembrie 17, 2017 Stai pace ca nu trebuie ie sa ii dai foc. Nu stii cum vine treaba? Cea mai buna motocicleta/masina este cea pe care o ai. Cam asa judeca aia da iti fac tie in ciuda. Cum ti s-a mai spus: plimba-te, bucura-te de motor si gata. Foarte bine ca o ai pe cardan. Este un motor foarte bun. Tu ti-ai luat motorul pentru ca il iubesti sau ca sa te compari cu altii? Sus pe cal si da-i bice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 17, 2017 Share Postat Septembrie 17, 2017 Ai postat la motociclete de viteza. Ti-am mutat topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Septembrie 17, 2017 Share Postat Septembrie 17, 2017 Ai postat la motociclete de viteza. Ti-am mutat topicul Aoleu si astea nu prind viteza? Ionut.andrei (chiar care e numele ca nu ma prind) eu zic ca oricum ai luat plasa, trebuia sa iei un virago. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut.andrei Postat Septembrie 17, 2017 Autor Share Postat Septembrie 17, 2017 Ai postat la motociclete de viteza. Ti-am mutat topicul Merci , scuze , nu prea stiu sa umblu pe bloguri » Post actualizat in 17 Sep 2017 13:47 Aoleu si astea nu prind viteza? Ionut.andrei (chiar care e numele ca nu ma prind) eu zic ca oricum ai luat plasa, trebuia sa iei un virago. Prenumele meu este si ionut si andrei , dar prietenii ma striga ionut , virago nu trage ca intruderul asta la deal , stiu sigur asta )» Post actualizat in 17 Sep 2017 13:51 Stai pace ca nu trebuie ie sa ii dai foc. Nu stii cum vine treaba? Cea mai buna motocicleta/masina este cea pe care o ai. Cam asa judeca aia da iti fac tie in ciuda. Cum ti s-a mai spus: plimba-te, bucura-te de motor si gata. Foarte bine ca o ai pe cardan. Este un motor foarte bun. Tu ti-ai luat motorul pentru ca il iubesti sau ca sa te compari cu altii? Sus pe cal si da-i bice. Ai dreptate in ce spui , dar am vrut sa vad diferente din curiozitate ) imi place sa conduc cat mai multe tipuri de motociclete , sa le testez , etc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Septembrie 17, 2017 Share Postat Septembrie 17, 2017 Daca vinzi Intruderul de 600, si vrei Honda, ia-ti VTX 1300. shadow 600 nu e cu nimic mai breaz fata de Intruderul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Septembrie 17, 2017 Share Postat Septembrie 17, 2017 (editat) Prenumele meu este si ionut si andrei , dar prietenii ma striga ionut , virago nu trage ca intruderul asta la deal , stiu sigur asta ) » Post actualizat in 17 Sep 2017 13:51 Buna Ionut, pai la 535 ai cuplu mai mare la turatie chiar mai mica. Editat Septembrie 17, 2017 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut.andrei Postat Septembrie 19, 2017 Autor Share Postat Septembrie 19, 2017 Daca vinzi Intruderul de 600, si vrei Honda, ia-ti VTX 1300. shadow 600 nu e cu nimic mai breaz fata de Intruderul tau. Asta stiu , dar momentan am A2 , deci nu prea pot sa il iau pe cel de 1300 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate