misionaru Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 As fi venit doar o portiune din drum dar e ora prea urata. Stiu ca asa trebuie la traseul vostru asa ca nu va mai propun alte ore Va urez drum bun si fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 23, 2017 Autor Share Postat Septembrie 23, 2017 Buna seara, Eroul ne-a invins, nu sunt nici eu de nivelul lui Robert. Scuze dar varsta isi spune cuvantul. Pesemne ca o sa incerc ceva Bulgaroaie dupa ce da soarele.Dar sunt cam desumflat.. Iertare Roberteeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 Pai hai fox pe un traseu mai scurt spre munte, eu oricum plec maine, si singur daca e cazul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 Ba da! Ora rezonabila. As prefera la intoarcere sa nu fie pe DN1 duminica seara, dar ne descurcam noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 Pai si atunci da ora si locul de intalnire, daca tot ai propus. Eu sunt ok si pe Cheia, cele mai multe avertizari in grup de denivelari sunt ignorate de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 Veliko, nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 (editat) Nop, eu nu. Liniile lungi si drepte nu ma incanta deloc. Prefer curved...surfaces » Post actualizat in 23 Sep 2017 18:38Apropo: cica video de azi de pe TF: https://www.facebook.com/meteoplus.antena3.ro/videos/1528644357178988/?hc_ref=ARTK1KEi9SxUHh-GbxMqaO-cxvocqF9L33pnvEV4pigIWsHb1LfNwuyjjfcdvA3FaU0 Editat Septembrie 23, 2017 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 23, 2017 Autor Share Postat Septembrie 23, 2017 vad cum se aliniaza astrele . clar nu Ro. Prea multe accidente. Prea multa militie la produs(sunt deja ars odata). Nu mai fac planuri ca parca rade dracu' de mine si nu mi ies. Ultimul gand inainte de somn e ceva gen ruse ...si apoi pe unde vad cu ochii.si daca mi si place, dorm acolo. leve mai am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 Nu-i bai, am gasit cu cine sa merg Drum bun si tie, fox! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 Nu-i bai, am gasit cu cine sa merg Drum bun si tie, fox! Ai gasit...sau ne-ai gasit. Salut! Eu cu chinezu de thangpao sau cum ii zice venim dinspre Berceni. Vrem ca la ora 10:00-10:30 deja sa schimbam a doua in drum spre Brasov...iesim pe DN1 clasic. So...daca stai aproape de berceni, ne vedem la Sun Plaza la 9:30. Au covrigi, cafele, trec fete dragute...daca nu, te culegem de la Petrom Miorita la 10:30 si apoi pe cai. Ce zici?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 (editat) Sal, dintr-un grup care se anuntase mai mare, pentru o tura scurta...am ramas 3 si maine avem de gand sa mergem catre sud... Existau 2 variante: 1. Bucuresti, Daia, Oltenita(masa), Manastirea, Sarulesti, Fundulea, Bucuresti. https://goo.gl/maps/MUTpxKdJqYu Sau, 2: Bucuresti, Ruse, Manastirea in stanca Basarabovo, Cherven, Ruse(masa la Happy), Bucuresti. https://goo.gl/maps/yrkoM7YMJRS2 Poate reusim sa invartim roata impreuna. Editat Septembrie 23, 2017 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 @Suzuki, e perfect la 10:30 la Miorita, dar oricum ii dau un tzarr lui taong la 9 si stabilim exact. @middle, din pacate traseul stabilit de noi e spre munte, nu spre sud. Sau asa sper, cel putin ) In orice caz, ne vedem la benzinarie si discutam, fiecare o ia pe drumul lui. Eu personal, nu merg in sud. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 No problem, man. Am spus ca e o tura scurta. Poate mai sunt oameni care vor sa invarta roata light maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 (editat) Atunci propun asa: hai sa ne hotaram fiecare acum unde vrea sa mearga, catre munte sau catre sud. Ca sa nu avem puncte de intalnire departe de cei care sunt deja hotarati pe traseul de maine. Eu merg spre munte, daca restul grupului merge spre sud, nu e problem, dar sa stiu dinainte. Editat Septembrie 23, 2017 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 Ne auzim la telefon atunci la 9:35 Te sun eu, stai langa telefon =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 23, 2017 Autor Share Postat Septembrie 23, 2017 Avand in vedere ca nu am un obiectiv bine stabilit ...ci doar chef de plimbare in limita a 2 rezervoare, maine dimineata in jur de 9.30 ma opresc la mall SunPlaza la o cafea ...fuck cateva caprioare din priviri , si apoi vedem incotro. Deocamdata suntem 2 , ...oricine este bine venit. Sper pe la maxim 10.30 sa invartim roata PS : Fox -ule ..multzam pt gazduire ...sper ca nu ti-am stricat topicul . Plimbare placuta maine ce sa strici bre. ? eu sunt pe la servici acum..sa fie cu sanatate. daca e, anunt, acum in minte am Bulgaria si un papa bun. ce o iesi .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unulupu Postat Septembrie 24, 2017 Share Postat Septembrie 24, 2017 La 10.20 o sa ma lipesc si eu de grup, la Petromul de la Fantana Miorita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 24, 2017 Autor Share Postat Septembrie 24, 2017 Sunt la ruse.way to Belogradgic.m am trezit hotarat sa inving destinul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Septembrie 24, 2017 Share Postat Septembrie 24, 2017 Eu sunt la Petrom la miorita deocamdată. Mai stau pe aici Putin dupa care plec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Septembrie 24, 2017 Share Postat Septembrie 24, 2017 (editat) Pfuu, dacă știam că văd prinde 11, ajungeam și eu. Sunt în Veliko la http://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g303653-d1101062-Reviews-Shtastlivetsa-Veliko_Tarnovo_Veliko_Tarnovo_Province.html Editat Septembrie 24, 2017 de Tornada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 24, 2017 Autor Share Postat Septembrie 24, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Septembrie 24, 2017 Share Postat Septembrie 24, 2017 Eu am mers pana la urma cu unulupu in doi romantic ) pe Siriu, Intorsura Buzaului si intoarcere pe Cheia. Ne-a burnitat putin prin Nehoiu dupa care s-a oprit. Dupa Cheia insa, asfaltul era ud si a mai plouat putin pana am ajuns pe drum drept, deci serpentinele la mers domol. Nu am facut poze ca am tot fugit de ploi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 24, 2017 Autor Share Postat Septembrie 24, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 24, 2017 Share Postat Septembrie 24, 2017 20170924_170523.jpg20170924_170523.jpg Cand mergem sa dronam pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 Ce frumos era de dronat si dincoace. Acu' ca a plesnit frigul si s-au ingalbenit copacii. Dar tu nu, stai la caldurica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate