Nocturnus85 Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 Salut, Dat fiind ca pe langa zona in care locuiesc am campuri intinse ma gandeam pe langa Harley sa caut un Enduro in doi timpi pentru explorat/rupt pamantu' in doua. Problema e ca sunt pe langa fenomen. Am avut in trecut un V-strom, care e mai mult touring decat enduro. Bun, si acum intrebarile: Ce modele? Care sunt costurile de intretinere? Fiabilitatea stiu ca e scazuta iar functionarea se masoara la numarul ore. Ce implica un numar ridicat de ore de functionare? Cat poate costa un piston de exemplu? Se face rebuild pe motor dupa un anumit numar de ore de functionare? Si daca da, cat de costisitor este? Ce capacitate cilindrica? 125,250 sau 400? Nu caut ceva foarte tehnic ci mai mult de relaxare. Nu voi face hard enduro! KTM Six Days mi se pare interesant. Pareri? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 Cred ca 2T iti iei cand deja de mult iti vei fi raspuns la intrebarile de mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Septembrie 25, 2017 Autor Share Postat Septembrie 25, 2017 Cred ca 2T iti iei cand deja de mult iti vei fi raspuns la intrebarile de mai sus Recomanzi ceva in patru timpi? Exclus ttr-uri, sau DR-uri. Ceva usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 Dacă ai doar câmpie posti sa mergi cu 4 timpi,dacă vrei să faci și ceva urcări alege 2 t ,poți să mergi și pe 4 timpi pe enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 Parerea unui om care a incercat enduro, a ales 400cmc 4T, si-a dat seama repede apoi ca ii trebuia ceva 2T: /index.php?/topic/740734-primul-enduro-fiabil/page-3&do=findComment&comment=4324410 Costuri intretinere la mine: /index.php?/topic/745612-inceput-enduro-costuri-si-altele/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Septembrie 26, 2017 Autor Share Postat Septembrie 26, 2017 Merci frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate