foxbat Postat Octombrie 3, 2017 Share Postat Octombrie 3, 2017 Noul punct de trecere a frontierei Lipnita - Kainargea se afla intre cel de la Calarasi-Silistra si trecerea granitei cu Bulgaria de la Negru Voda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 3, 2017 Share Postat Octombrie 3, 2017 bac sau pod??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 3, 2017 Share Postat Octombrie 3, 2017 ai de scos/bagat "ceva" prin vama? sau in ce sens sa testezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Octombrie 3, 2017 Share Postat Octombrie 3, 2017 (editat) bac sau pod???dupa cum arata harta nu e nici bac nici pod, dar tre sa treci cu bacu pe la ostrov Culmea este ca cel putin pana la granita cu bulgaria(Lipnita-Gorun- punct de vama) asflatul pare a fi chiar bun. Insa dupa granita e o zona unde nu a trecut masina cu ochi. hmmm Editat Octombrie 3, 2017 de Zven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 3, 2017 Share Postat Octombrie 3, 2017 (editat) Ma mir ca i-a dus capu' sa mai deschida un punct in zona aia. Era si normal, la ce-a fost pe Silistra, Negru Voda si Vama Veche asta vara... » Post actualizat in 03 Oct 2017 12:26 bac sau pod??? E terestru dar e legat de bacul de la Silistra. Ideea lor e sa se imparta traficul de pe bacul de la Calarasi intre doua puncte: ala vechi de la Silistra si asta nou. Treci cu bacu', vezi ca e macel la Silistra si te mai duci cativa km si treci pe dincolo. Eu in vara am nimerit in iadul de la Silistra, mi-am bagat picioarele si m-am dus pe Dreapta Dunarii pana la Negru Voda. Ne-am mai si plimbat un pic pe la Adamclisi si altele si la Negru Voda erau doua masini cand am ajuns. Editat Octombrie 3, 2017 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 3, 2017 Share Postat Octombrie 3, 2017 În urmă cu 10 ani am trecut pe la Negru Vodă, o clădire cu aspect de wc public, nimeni pe acolo, am strigat şi nu a venit nimeni aşa că am trecut graniţa netulburat. Deh, alte vremuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 3, 2017 Share Postat Octombrie 3, 2017 Asa e. Acum 6-7-8 ani nici la Silistra nici la Negru Voda nu era nici dreaqu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate