Damsteric Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 (editat) M-am trezit ca s-a rupt bratul acesta minunat, care se pare ca e din plastic si nu reusesc sa-l gasesc pe nicaieri. Gasesc doar rezervorul, dar pe mine ma intereseaza bratul. Are cineva idee? Este vorba despre un KTM Supermoto R Merci! » Post actualizat in 18 Oct 2017 14:49 Nu inteleg de ce imi intoarce poza asta cu fundu-n sus... Editat Octombrie 18, 2017 de Damsteric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flooryn007 Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 (editat) Daca nu gasesti ,exista o solutie buna . Editat Octombrie 18, 2017 de Flooryn007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Damsteric Postat Octombrie 18, 2017 Autor Share Postat Octombrie 18, 2017 M-am gandit sa-l lipesc, dar mi-e ca se rupe iarasi, e foarte subtire plasticul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 Daca nu gasesti ,exista o solutie buna . Nu tine. se face sablon de hartie dupa piesa de plastic si se decupeaza dintr-o tabla de aluminiu de 2 mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Damsteric Postat Octombrie 18, 2017 Autor Share Postat Octombrie 18, 2017 Nu tine. se face sablon de hartie dupa piesa de plastic si se decupeaza dintr-o tabla de aluminiu de 2 mm Pare foarte buna varianta asta, dar nu ma pricep sa fac asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 "Bulinu" are varianta corecta. Demonteaza piesa de pe moto si o rezolvam intr-o seara, asta daca nu ai alta varianta, eu locuiesc in Dr. Taberei. Maine ma uit in garaj de niste tabla de aluminiu. Comunicam pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Damsteric Postat Octombrie 18, 2017 Autor Share Postat Octombrie 18, 2017 "Bulinu" are varianta corecta. Demonteaza piesa de pe moto si o rezolvam intr-o seara, asta daca nu ai alta varianta, eu locuiesc in Dr. Taberei. Maine ma uit in garaj de niste tabla de aluminiu. Comunicam pe PM Super! Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan d Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 mai poti incerca cu imprimare 3d, gasesti pe google Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 19, 2017 Share Postat Octombrie 19, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Damsteric Postat Octombrie 19, 2017 Autor Share Postat Octombrie 19, 2017 As fi preferat sa cumpar unul nou. Varianta lui PoliBuc este cea mai solida/de durata, daca ma ajuta el este ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Damsteric Postat Octombrie 20, 2017 Autor Share Postat Octombrie 20, 2017 Vatra Luminoasa, pe langa stadionul National Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate