Alecsa Cristi Postat Octombrie 22, 2017 Share Postat Octombrie 22, 2017 (editat) nu reusesc sa incarc pozele ...imitot apare Error No file was selected for upload » Post actualizat in 22 Oct 2017 16:15Multumesc de companie baieti, am prins vreme super si o natura schimbatoare.Colegu', sa imi zici te rog despre acel spray. sa-mi dai un numar de telefon si-ti trimit o poza cu el Editat Octombrie 22, 2017 de Alecsa Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Octombrie 22, 2017 Share Postat Octombrie 22, 2017 Am ajuns la Petrom la 9:10 si am tras tare sa va prind din urma toata autostrada, dar fara succes. Asa ca am fost singur, TF dus-intors, cu oprire la Albota, Voinea si Cuca, intoarcere prin Targoviste. Am ratat cu 1 saptamana explozia de culoare. Deja predomina ruginiul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Octombrie 22, 2017 Share Postat Octombrie 22, 2017 @robert_bobariu Noi am mers pe traseul: Bucuresti - Targoviste - Voinesti - Campulung - Leresti - Cabana Voina si retur prin Lazaresti - Gaesti - A1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathwish19 Postat Octombrie 22, 2017 Share Postat Octombrie 22, 2017 @ovi_ice M-a oprit sa imi bata obrazul ca mergeam pe banda de urgenta si ii multumesc ca nu mi-a stricat ziua tocmai la sfarsit cu o amenda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Octombrie 22, 2017 Autor Share Postat Octombrie 22, 2017 @ovi_ice M-a oprit sa imi bata obrazul ca mergeam pe banda de urgenta si ii multumesc ca nu mi-a stricat ziua tocmai la sfarsit cu o amenda. Cat exces de zel la unii militieni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Octombrie 23, 2017 Share Postat Octombrie 23, 2017 Lasa ca nici noi nu mergem chiar legal. A fost baiat bun, daca doar a atentionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Octombrie 31, 2017 Autor Share Postat Octombrie 31, 2017 Au venit si pozele de la Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Noiembrie 3, 2017 Share Postat Noiembrie 3, 2017 Multumim, foarte faine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate