ianachim Postat Octombrie 24, 2017 Share Postat Octombrie 24, 2017 o iesire frumoasa de mijloc de Octombrie un inceput cetos urmat de o zi insorita si 17- 20 grade greu cu mancarea prin zona dar pana la urma ne a potolit foamea foarte bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Octombrie 24, 2017 Share Postat Octombrie 24, 2017 Frumos! Drumuri bune si libere in zona aia. Am fost anul trecut cu conserva si mi-am promis ca o sa ajung si cu mobra. Peisaje: bestiale, cetatea: jos palaria, vremea: super. Bravo si la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 24, 2017 Autor Share Postat Octombrie 24, 2017 culorile toamnei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Octombrie 24, 2017 Share Postat Octombrie 24, 2017 Efectul "GoPro" poetry in motion ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draganc Postat Octombrie 24, 2017 Share Postat Octombrie 24, 2017 (editat) "greu cu mancarea prin zona dar pana la urma ne a potolit foamea foarte bine" Trebuie să recunoști că icrele au fost bestiale si pana la urma si usturoiul )) Editat Octombrie 24, 2017 de draganc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 24, 2017 Share Postat Octombrie 24, 2017 Face ianachim niste filmari incat merita sa-l iei la nunta !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 24, 2017 Autor Share Postat Octombrie 24, 2017 "greu cu mancarea prin zona dar pana la urma ne a potolit foamea foarte bine" Trebuie să recunoști că icrele au fost bestiale si pana la urma si usturoiul )) deci clar pentru mine bulgaria si grecia sunt SUPREME la capitolul mancare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draganc Postat Octombrie 24, 2017 Share Postat Octombrie 24, 2017 deci clar pentru mine bulgaria si grecia sunt SUPREME la capitolul mancare absolut de acord cu tine !! as mai adauga Serbia, dupa ultima vizita in Sarajevo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Octombrie 24, 2017 Share Postat Octombrie 24, 2017 @ draganc Just for fun: Sarajevo nu tine de Serbia dar nu conteaza... ai prins ideea. Se mananca bine si se bea prost. Musulmani, deh... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 24, 2017 Autor Share Postat Octombrie 24, 2017 iau in calcul si timpul de deplasare si costul de deplasare... deci albania 1100 km serbia peste 500 vs veliko 170 km alexandropoli 550...... deci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Octombrie 24, 2017 Share Postat Octombrie 24, 2017 man dar te pricepi la facut filmari,foarte frumos ce postezi,bifez acolo pe unde sa merg si eu sezonul viitor,am tot auzit de enisala,cheile dobrogei dar nu am apucat sa merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Octombrie 24, 2017 Share Postat Octombrie 24, 2017 Incearca bre si Albania ...le surclaseaza lejer...asa cu juma de teren ...... cel putin asa am simtit eu E vorba de gusturi. Albanezii au, fara indoiala, mancaruri grozave. Insa eu tot la greci am gasit o caracatita la gratar pe placul meu. Cam vreo 9E am platit in Albania fata de 12E in Grecia. Calitatea insa a facut adevarata diferenta. Dar oi fi fost eu ghinionist anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draganc Postat Octombrie 24, 2017 Share Postat Octombrie 24, 2017 @ draganc Just for fun: Sarajevo nu tine de Serbia dar nu conteaza... ai prins ideea. Se mananca bine si se bea prost. Musulmani, deh... scuze de omisiune, nu am scris tot si s-a inteles gresit, a fost o tura completa Serbia-BIH-Croatia-Muntenegru, dar de-alungul traseului, m-a marcat mancarea foarte gustoasa din Sarajevo. in plus, cred ca pe tot teritoriul fostei Iugoslavie, mancarea este absolut fascinanta, si de multe ori intalnesti `radacinile` unora dintre mancarurile bucatariei romanesti. Oricum ai inteles esentialul, si asa e... fara bautura noroc ca era la pranz ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 25, 2017 Autor Share Postat Octombrie 25, 2017 avem locuri frumoase pacat ca nu stim sa le folosim..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekLens Postat Octombrie 31, 2017 Share Postat Octombrie 31, 2017 Ca întotdeauna, o filmare de nota 10 prin niște locuri deosebite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate