chetzemiah Postat Octombrie 29, 2017 Share Postat Octombrie 29, 2017 Pt cei care ajung in zona Samara.... http://motos-of-war.ru/en/motorcycles/ Rasfoiti cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dagosh88 Postat Octombrie 29, 2017 Share Postat Octombrie 29, 2017 Nu puteai si zici si tu acum 2 ani de asta? Acum e prea departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SST Postat Octombrie 29, 2017 Share Postat Octombrie 29, 2017 (editat) Pt cei care ajung in zona Samara.... http://motos-of-war.ru/en/motorcycles/ Rasfoiti cu placere Pentru mine, Rusia e ceva magic, ceva ce nici o alta tara nu poate oferi. Am "bifat" deja Samara, Sankt Petersburg, Peterhof si Moscova. Ba chiar ma impinge pacatul la Trans-Siberian. Sa vad daca-mi iese. Ar mai fi si Astana (Kazahstan).... Editat Octombrie 29, 2017 de SST Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Octombrie 29, 2017 Share Postat Octombrie 29, 2017 Multi romani, ajung la Samara si rateaza obiectivul. Bine de stiut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 29, 2017 Share Postat Octombrie 29, 2017 Acelasi muzeu al lui Vladimir este si la Moscova. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SST Postat Octombrie 29, 2017 Share Postat Octombrie 29, 2017 Acelasi muzeu al lui Vladimir este si la Moscova. Misto ar fi sa-l aduca si pe la Bucuresti. macar asa....de amorul artei.....Nu-s fan Vladimir, dar "oamenii" astia chiar au ce arata intregii lumi. Bine, spre deosebire de noi care ne mandrim cu 2-3 "castele" si niste munti superbi dati de mama natura. Vladimirii astia au cladit de-a lungul anilor, niste lucruri incredibil de frumoase care chiar merita vazute. Muzeu misto, moto, e si la Konopiste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 29, 2017 Share Postat Octombrie 29, 2017 Pe proprietar chiar il cheama Vladimir. Am drschis discutiile sa aducem o parte din motociclete lui la Bucuresti, dar e destul de scump tot scarpinatu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SST Postat Octombrie 29, 2017 Share Postat Octombrie 29, 2017 Pe proprietar chiar il cheama Vladimir. Am drschis discutiile sa aducem o parte din motociclete lui la Bucuresti, dar e destul de scump tot scarpinatu'. 90% sunt Vladimiri (de nici nu mai sti ce sa crezi). Daca ai deschis discutiile sa le aduci la bucuresti, nu pot decat sa fac o plecaciune adanca, pana la nivelul titeiului, in fata ta. Si "scumpul" asta e destul de subiectiv. Depinde ce oameni ai in preajma si cum vrea sa se implice fiecare. Poate facem o cheta, punem mana de la mana si le aducem....pe datorie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate