riderontornadoes Postat Noiembrie 18, 2017 Share Postat Noiembrie 18, 2017 Caut o bicicleta în stare decentă; ofer aprox 500 de lei ca sa nu plâng prea tare după ea cand o sa mi-o fure, asa cum mi s-a întâmplat cu precedenta. Ma intereseaza sa fie mai maricica (am 180), sa franeze, sa nu aiba jocuri. Nu tin neaparat sa aiba suspensii sau frane disc, dar as vrea sa nu aiba pedale din plastic. Sunt din bucuresti. Puteti sa imi trimiteti oferte si pe whAtsapp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Noiembrie 18, 2017 Share Postat Noiembrie 18, 2017 Am putea. Daca ai pune si numarul de telefon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Noiembrie 18, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2017 0740103587 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Noiembrie 18, 2017 Share Postat Noiembrie 18, 2017 Aproximativ 500 inseamna ca vrei sa te duci doar in jos cu banii? Intreb pentru ca as putea avea o bicicleta de vanzare, dar ceva mai scumpa. Suspensii fata-spate, rulaj sub 200 km, fara incidente, aspect estetic corespunzator etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Noiembrie 18, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2017 Dhs nici gratis. Nu as vrea sa depășesc 500 din motivele arătate mai sus. Pana la urma tot la pedale dai, si daca a costat 500 si daca a costat 2000. Ma intereseaza sa aiba frana bube ca merg printre mașini dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Noiembrie 18, 2017 Share Postat Noiembrie 18, 2017 Iti iei si niste adidasi de skate shoes...sa ai frana de urgenta la nevoie. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Noiembrie 19, 2017 Share Postat Noiembrie 19, 2017 In caz ca te intereseaza eu o am pe asta, nu am mai mers cu ea de 1 an de zile... strange praf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Noiembrie 19, 2017 Share Postat Noiembrie 19, 2017 (editat) Este praf in opinia ta CARACTERULE, omul a zis ca vrea o bicla de 500 de lei, ce crezi ca scula de bicla isi ia ini banii astia... Apropo, in comparatie cu motocicletele japoneze vezi ca si Kymco e praf Editat Noiembrie 19, 2017 de banditbiker82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Noiembrie 19, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2017 Am rezolvat. Am luat un scott mai vechiut dar care ia tot bordul. 300 de lei. » Post actualizat in 19 Nov 2017 19:24 Asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Aprilie 4, 2018 Share Postat Aprilie 4, 2018 In caz ca te intereseaza eu o am pe asta, nu am mai mers cu ea de 1 an de zile... strange praf Ma intereseaza pe mine, 0773858327 discutam acolo daca vrei sa o dai.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate