ianachim Postat Decembrie 17, 2017 Share Postat Decembrie 17, 2017 (editat) Editat Decembrie 17, 2017 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Decembrie 17, 2017 Share Postat Decembrie 17, 2017 Camp verde in decembrie ? Culturile de cereale pentru anul urmator banuiesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 17, 2017 Admin Share Postat Decembrie 17, 2017 Bravo coane, ati prins o vreme super! Frumos clipul, poate intr.o zi ma ajuti cu niste sfaturi pentru o editare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Decembrie 17, 2017 Share Postat Decembrie 17, 2017 =))))))))))))) esti durere! Camp verde in decembrie? Muahahaha De culturile de toamna nu s a auzit pana in moldova? ))) Camp verde in decembrie ? Culturile de cereale pentru anul urmator banuiesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 17, 2017 Autor Share Postat Decembrie 17, 2017 capurile alea verzi cu cerul albastru si marea au fost deliciul zilei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 17, 2017 Share Postat Decembrie 17, 2017 Mhwoaaa, e deschis la Bolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 17, 2017 Autor Share Postat Decembrie 17, 2017 plecati la 9 dimineata cu retur la 19 610 km retur total pe A4 si A2 ca masa din constanta ne a luat peste o ora si oricum nu merita sa o iei seara prin sate pe vremea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Decembrie 18, 2017 Share Postat Decembrie 18, 2017 Foarte frumos! Si vremea, si traseul, si filmuletul.... Sanatate! » Post actualizat in 19 Dec 2017 09:41LE: Cum se simte casca aia Shark la drum lung? Ma cam bate gandul sa-mi iau si eu si ma intereseaza aspectele astea, mai ales ca eu nu am parbriz la mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate