Fiziflash Postat Ianuarie 6, 2018 Share Postat Ianuarie 6, 2018 Doresc sa imi revopsesc motocicleta (z750 - 2008). Momentan este neagra (nu e vopseaua originala) si doresc sa pastrez culoarea. Intrebarea mea este ce cod de negru imi recomandati? Avand in vedere ca o fac la un vopsitor bun, si in urma discutiei cu el mi-a spus ca imi poate face orice cod de negru, deci avand posibilitatea sa aleg, doresc sa optez pentru o varianta cat mai placuta privirii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Ianuarie 6, 2018 Share Postat Ianuarie 6, 2018 (editat) Originala a fost tot neagra ? Eu as merge pe codul de negru OEM (de la modelul tau). Editat Ianuarie 6, 2018 de ovi_ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Ianuarie 6, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2018 Da, originala a fost tot neagra. Insa a fost revopsita complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Ianuarie 6, 2018 Share Postat Ianuarie 6, 2018 ia frend un paletar de la vopsitor si vezi cu ochisoru tau la femei tot parerea necunoscutilor o cauti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 6, 2018 Share Postat Ianuarie 6, 2018 negru mat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Ianuarie 6, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2018 superbec> )) la femei avantajul este ca nu merge cu ori aia ori aia, ci si aia , si cealalta. La culoare in schimb nu ca iese tiganeala. Negru mat nu ma tenteaza pentru ca din ce am inteles este foarte pretentios. Ma voi interesa de negru suzuki recomandat mai sus, si de negru kawasaki care este orginal. Mersi tuturor pentru sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate