belci93 Postat Ianuarie 12, 2018 Share Postat Ianuarie 12, 2018 Salut, de ceva timp caut un suport de motocicleta cross sau trial (sub 100kg) pe carligul auto si nu gasesc nimic decent in RO. Stie cineva unde as putea gasi modelul din fotografia atasata? Singurul model care se gaseste pe piata ar fi Hakr Cross Carrier HV1151, dar e greu de manevrat si depozitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 12, 2018 Share Postat Ianuarie 12, 2018 Salut, lipsa poza. Vezi ca avem un coleg din Radauti parca, aici pe forum, care a facut fix asta. Si arata foarte ok... Cauta topicul respectiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
belci93 Postat Ianuarie 12, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2018 Uitasem sa dau attach dupa ce am ales fisierele. Am gasit topicul respectiv si inca vreo 2 despre suporturi pe forum, dar nu am gasit vreun raspuns referitor la acest suport din imagini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Ianuarie 12, 2018 Share Postat Ianuarie 12, 2018 Poti sa cauti pe advrider, dar cel mai probabil solutiile folosite sunt in 95% din cazuri indisponibile la noi (poate chiar si pe piata din Europa). Eu am vazut topicul tau si mi-am amintit de clipul , la minutul 15:00 apare suportul omului. Daca ai cont de yt, pune-i o intebare acolo, sunt sigur ca iti va raspunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 12, 2018 Share Postat Ianuarie 12, 2018 Vezi ca turismele suporta in general 50kg sarcina verticala pe carlig! Trebe minim un "gip", dar nici ala nu garantez ca duce 100kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 12, 2018 Share Postat Ianuarie 12, 2018 (editat) La Forestier? Si e sarcina verticala, mobra ar sta in consola, deci parghie. Editat Ianuarie 12, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 12, 2018 Share Postat Ianuarie 12, 2018 (editat) Deci desi e "gip" are <100. Si carligele cedeaza destul de usor la sarcina verticala, se rasuceste traversa. Cu sau fara lonjeroane, depinde de cascarabeta. Ultima oara am patit cu un Jumpy dupa care am legat o platforma dubla cu 2 conserve, usurele insa. Am ajuns cu protapul tarash... Editat Ianuarie 12, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
belci93 Postat Ianuarie 12, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2018 La mine suporta sigur 100kg si masina si carligul, iar motocicleta (pe care inca nu o am, dar e in plan foarte curand) o sa aiba in jur de 65kg. » Post actualizat in 13 Jan 2018 20:36Dupa ce am facut mai mult research, am aflat ca suportul din poze ar fi compatibil doar cu anumite tipuri de carlige (suv/pick-up) si la mine nu merge montat. Stie cineva o alternativa mai ieftina si mai simpla/compacta pentru Hakr Cross Carrier, preferabil din Romania/Europa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Ianuarie 19, 2018 Share Postat Ianuarie 19, 2018 Ala din poza vad ca are Mitsubishi L200. De ce naiba sa stai cu tigania dupa tine, si sa nu urci moto in bena? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate