BogdanM666 Postat Ianuarie 21, 2018 Share Postat Ianuarie 21, 2018 Este vorba de un suzuki sv650, am schimbat recent filtru de aer si era destul de multa benzina pe acolo, motocicleta e cumparata recent, deci nu stiu mai nimic despre ea, de la ce s-ar putea sa fie benzina acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 21, 2018 Share Postat Ianuarie 21, 2018 Ce an este modelul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RPG. Postat Ianuarie 21, 2018 Share Postat Ianuarie 21, 2018 Benzina se evapora destul de repede. Sigur era benzina si nu ulei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanM666 Postat Ianuarie 21, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2018 '99. Hmm, sincer nu as putea sa spun, nu am mai avut treaba cu motoare, nici masina, asa ca de la mirosul puternic am dedus ca e benzina, nu zic ca nu ar fi putut sa fie ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 21, 2018 Share Postat Ianuarie 21, 2018 A intrebat colegul frumos, ce an e ? Daca vrei sa te si ajute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Ianuarie 21, 2018 Share Postat Ianuarie 21, 2018 A spus ca este din 1999. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 21, 2018 Share Postat Ianuarie 21, 2018 Da.scuze. n am vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Ianuarie 21, 2018 Share Postat Ianuarie 21, 2018 Da.scuze. n am vazut. n-ai vazut ???sau numerele peste 10 au nevoie de prea multe maini ca sa le citesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Ianuarie 21, 2018 Share Postat Ianuarie 21, 2018 Ei, toti mai gresim, cu atat mai mult ca s-a scris destul de ciudat anul, fara sa aiba legatura cu restul frazei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naenero Postat Ianuarie 21, 2018 Share Postat Ianuarie 21, 2018 daca nu fumega negru ca un tractor ...nu consuma cat un tanc ...si nu se poticneste ...nu ti bate capul ...la motociclete fitrul de aer e foarte aproape de carbelitoare ....cand dai ca surdul in clopot in acceleratie mai arunca benzina si pe din dos ...improasca benzina ...atunci mai ajunge si prin filtrul de aer si se imbacseste de miros ......daca nu lista de posibile defecte e cat dex ul de mare .....de la carburi dereglate defecte pana la probleme mecanice de motor ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 22, 2018 Share Postat Ianuarie 22, 2018 99 Carburatie. Se intampla exact ce a spus omul mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanM666 Postat Ianuarie 23, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2018 fum negru nu, doar un pic alb cand e rece motorul si e socul tras, de consumat...habar nu am cat consuma un motor fiind primul, am facut 250km cu um plin, nu stiu daca e mult, decent sau putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate