Fafane Postat Martie 21, 2018 Share Postat Martie 21, 2018 Salut, Desi nu am foarte mari sperante in aceasta perioada, caut sa inchiriez tractor cu lama zapada (plug) pentru zona Bucuresti, de preferat proprietarul sa fie (sa aibe) firma. Ma intereseaza un once only job pentru vineri 23.03.2018 in zona Marasesti, start 05.30, finish...cand se termina. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 21, 2018 Share Postat Martie 21, 2018 Daca gasesti, ma intereseaza si pe mine pentru viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 21, 2018 Share Postat Martie 21, 2018 Daca nu e urgenta, asteapta putin. Saptamana viitoare, maxime de 16 grade )) Global warming nene..asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fafane Postat Martie 21, 2018 Autor Share Postat Martie 21, 2018 Multumesc pentru gluma...chiar aveam nevoie de putina destindere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 21, 2018 Share Postat Martie 21, 2018 Acum, sper ca nu te-ai suparat. Mai glumim si noi, ca de...prea incretite sunt fruntile. Incearca pe olx, inchiriez buldoexcavator. Sunt anunturi.... https://www.olx.ro/oferta/prestari-servicii-cu-buldoexcavator-ID9VGnl.html#bf04488c75;promoted legat de pret, iti dai seama ca va fi macel. Deja i-a speriat pe toti Firea, vineri , vine potopul. Or sa te usuce de bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fafane Postat Martie 21, 2018 Autor Share Postat Martie 21, 2018 Am deja buldoexcavatoare, dar cu cupa, nu cu lama si un bobcat, tot cu cupa... Am nevoie de o lama impingatoare speciala pt zapada, din aceea cu lama de cauciuc in partea de jos Pe olx nu am gasit nimic in zona sau care sa corespunda cerintelor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 21, 2018 Share Postat Martie 21, 2018 Eu nu cred ca vine nicio zapada..e doar o vrajeala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 21, 2018 Share Postat Martie 21, 2018 Atv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 21, 2018 Share Postat Martie 21, 2018 Vezi la userul s1000rr, el se ocupa cu d-astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 21, 2018 Share Postat Martie 21, 2018 Fafane, ce vrei tu, au fie firmele sugerate mai sus, rebu rosal, sau firmele de ctii/deszapezire, care au contracte de deszapezire. firmele astea, mai greu, sa le prinzi vineri, cand vor avea utilajele arondate pe locatiile contractate. La mine la munci, avem contracte cu N firme, si nici asa nu suntem siguri ca avem utilajele la interventie, in timp util. se mai intampla uneori sa fie cu scandal. la un search: http://deszapezire360.ro/contact/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 21, 2018 Share Postat Martie 21, 2018 Pe langa Targul Vitan erau niste Jeep-uri echipate cu lame pentru deszapezit. Toata iarna le-am vazut acolo. Si mai mult ca sigur erau pentru inchiriere. Deci se pot deplasa usor oriunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KONGLY Postat Martie 21, 2018 Share Postat Martie 21, 2018 salut eu pot ajuta daca are cineva nevoie de freza pentru dat zapada 60 cm pot ajuta preturi negociabile in functie de suprafata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tuta bogdan Postat Noiembrie 30, 2020 Share Postat Noiembrie 30, 2020 Salut , am un tractor cu lama de inchiriat daca te intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Noiembrie 30, 2020 Share Postat Noiembrie 30, 2020 Acum 2 ore, Tuta bogdan a spus: Salut , am un tractor cu lama de inchiriat daca te intereseaza Sigur ca il intereseaza. Dar acum 2 ani jumate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate