Silver Arrow Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 (editat) M-a sunat colegul meu aflat in drum spre casa. Accident pe Soseaua Chitila aproape de capatul tramvaiului. A vrut sa opreasca dar nu l-a lasat Politia. Motociclistul tocmai era bagat in ambulanta. Motocicleta albastra. Daca sunteti prin zona poate aflati despre cine este vorba Editat Aprilie 3, 2018 de Silver Arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Momoah Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Model moto ? Stiu pe cinevacu moto albastru in zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 De pe infortrafic. E sigura poza in care se vede motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Model moto ? Stiu pe cinevacu moto albastru in zona Suna-l. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 3, 2018 Autor Share Postat Aprilie 3, 2018 (editat) Model moto ? Stiu pe cinevacu moto albastru in zona Suna-l pe om, ce mai astepti? Din pacate colegul meu nu le are cu mobrele, nu cunoaste decat mobrele mele, si alea mai mult dupa culori . Editat Aprilie 3, 2018 de Silver Arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Momoah Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Am vb. Nu este el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Din poza nu pot localiza, si e f aproape de unde stau... Pana la urma stie cineva ceva concret, cat de grav e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 4, 2018 Autor Share Postat Aprilie 4, 2018 Bine ca nu a fost mai rau. Sanatate colegului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 (editat) Iar tu esti exemplul perfect. In orice caz, însănătoșire grabnică colegului. Nasol ca a fost scos chiar acum, la începutul sezonului. Bine ca nu a fost mai grav. Editat Aprilie 5, 2018 de xtx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate