SyDemon Postat Aprilie 13, 2018 Share Postat Aprilie 13, 2018 (editat) Salut, Imi puteti spune orientativ care ar fi zona de pret in care s'ar incadra urmatoarele la un service respectabil: - achizitie + schimbat placutele de frana cu un nou set complet&decent pt frana fata (motoreta din dotare BMW K1200R) - inspectat/curatat filtrul aer sport K&N - schimbat anvelopele vechi cu un set nou (anvelopele fiind achizitionate anterior deja) + echilibrat & presiune - manopera Merci frumos Editat Aprilie 13, 2018 de SyDemon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
URSE Postat Aprilie 14, 2018 Share Postat Aprilie 14, 2018 Cauta-pe Tibi , la MOTOTEHNICA ! Punct !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 14, 2018 Share Postat Aprilie 14, 2018 Ai bemveu și îți faci griji că te costă mult manopera... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 14, 2018 Share Postat Aprilie 14, 2018 Ai bemveu și îți faci griji că te costă mult manopera... nici psedeii nu mai ie cea fost ... hac ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnbv Postat Aprilie 14, 2018 Share Postat Aprilie 14, 2018 250 ron. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Aprilie 14, 2018 Share Postat Aprilie 14, 2018 Imi aduc aminte de un inginer ca isi facea pana la masina la leviere... dar ce pwla lui, avea Renault 9 (in 1990 era super masina). Amaratii cu Dacii si Trabant-uri se duceau la vulcanizare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Aprilie 14, 2018 Share Postat Aprilie 14, 2018 (editat) 250 ron.Un set de plăcuțe doar, nu? Sau dacă le fura s-ar mai putea încadra în suma aia! Editat Aprilie 14, 2018 de Tornada Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Aprilie 14, 2018 Autor Share Postat Aprilie 14, 2018 (editat) nici psedeii nu mai ie cea fost ... hac ... Ai de plm ... m'ai prins! Cum pixu lu' Gerula mai imi arat eu chipul in lume acum ca m'a dezvaluit bec ? Revenind.. toate cele m'au ajuns 490 lei si initial ma gandeam sa merg in Bucuresti pt service pt ca .. fuck yes, sa vada lumea ca imi permit benzina + bonus plimbare. Dar cu ceata asta din CT care ne *utizeaza de cateva zile bune am renuntat. Intrebarea era pt a face o comparatie intre ce preturi se practica in CT si restul tarii (Bucuresti) ca sa'mi satisfac chur-iozitatea Ai bemveu și îți faci griji că te costă mult manopera... Hai ca ai dat cea mai tare replica a ta . Bravo! Sunt fanul tau! Editat Aprilie 14, 2018 de SyDemon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 15, 2018 Share Postat Aprilie 15, 2018 Nu, eu sunt fanul tău! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 15, 2018 Share Postat Aprilie 15, 2018 da cum boss .. cand un set de placutze de doamne-ajuta costa cat tot mezamplassu ... te-oi fi dus la servisu partidului ... hmmm sau ... oi fi pus placute batute de gogu de la scularie ca ulei de dacie tot ai bagat in dansa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Aprilie 15, 2018 Autor Share Postat Aprilie 15, 2018 (editat) Nu, eu sunt fanul tău!Ba eu! Ba eu! da cum boss .. cand un set de placutze de doamne-ajuta costa cat tot mezamplassu ... te-oi fi dus la servisu partidului ... hmmm sau ... oi fi pus placute batute de gogu de la scularie ca ulei de dacie tot ai bagat in dansa... De unde atâta ulei de Dacie, ulei de la cartofi boss cu omega 3 wtf. Ai vrea tu sa știi unde și cine a făcut plăcuțele dar e secret. Nu îmi dau voie securiștii sa fac publice combinațiile noastre . Pana corbulu de pârliți .. te doare mintea cu ăștia. Un răspuns pe subiect n'ar încropi .. da sunt tari in masele la trolat. Fi'mi'ar scârbă Editat Aprilie 15, 2018 de SyDemon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 15, 2018 Share Postat Aprilie 15, 2018 3.5 ore manopera Placute frana fata 300 ron. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Aprilie 15, 2018 Autor Share Postat Aprilie 15, 2018 Deci cam aceeasi Marie cu altă pălărie. Merci Alex! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Aprilie 15, 2018 Share Postat Aprilie 15, 2018 3.5 ore manopera Placute frana fata 300 ron. Adica total 314 lei. La Zenklawa ora de manopera e patru lei, 3,5 ore inseamna 14 lei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 15, 2018 Share Postat Aprilie 15, 2018 Pi?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Aprilie 16, 2018 Autor Share Postat Aprilie 16, 2018 Se poate inchide. Am aflat ce vroiam Merci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate