Bucu' Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 ai loc! esti incepator pe CBR RR?!?!?!??!!??!!?!!?!??!??!??!????!?!?!??!?!?!?!!!! da am avut o ocazie buna si l-am luat anuntati-ma si pe mine cd mereti ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 da am avut o ocazie buna si l-am luat anuntati-ma si pe mine cd mereti ms Incepator ? Te-ai mai urcat vreodata pe motor ? Incepator ...900 RR ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 ce va tot mirati? oricum am umblat de la 9 la 18yo cu scutere si un sezon cu un 125 si am doar o cazatura usurica la activ din prostia unui sofer si nisip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 ce va tot mirati? oricum am umblat de la 9 la 18yo cu scutere si un sezon cu un 125 si am doar o cazatura usurica la activ din prostia unui sofer si nisip Esti tare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 ce e asa amuzant? e de apreciat ca am sange sa ma sui pe el nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easyrider_or Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 (editat) nu lucrezi cumva pe clujului? alexanderraz Editat Martie 21, 2007 de easyrider_or Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 nu lucrezi cumva pe clujului? alexanderraz ba da ne stim? ba da ne stim? nu u te-ai oprit pe clujului cd am picat cu gilera sa vezi dc-s k? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easyrider_or Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 (editat) lucrez langa tine la bfg !ti-am vazut motoru,misto ba,dar am vazut ca n-ai nimic si am taiat-o la firma Editat Martie 21, 2007 de easyrider_or Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 ms ms ca te-ai oprit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easyrider_or Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 "la bine si la rau" cu cei pe doua roti...parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 asa ar tb dar nu toata lumea gandeste ca tine merci inca odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easyrider_or Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 hai k ne mai vedem noi oricum,poate mai stam si de vb pe langa lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 hai k ne mai vedem noi oricum,poate mai stam si de vb pe langa lucru k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Martie 22, 2007 Autor Share Postat Martie 22, 2007 alexanderraz e oleaca ciudat ca mergi cu asa motor mare.... da ono tu stii daca zici ca esti coios io apreciez bafta! easyrider lucri la BFG la Levi? si io lucru pe clujului la Eurogaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 alexanderraz e oleaca ciudat ca mergi cu asa motor mare.... da ono tu stii daca zici ca esti coios io apreciez bafta! easyrider lucri la BFG la Levi? si io lucru pe clujului la Eurogaz ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easyrider_or Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 da,lucrez la Levi! te cunosc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 (editat) Salut! Maine(duminica) mi-am propus fac o plimbare pana in Piatra Craiului(sau chiar Negreni), daca vremea e frumoasa. S-ar putea sa mai vina dinspre cluj niste prieteni pe motoare, sa stam la niste mici si o bere fara alcool. Daca tot e topicul despre propuneri de plimbari si iesiri, oricine are chef de-o plimbare pana acolo si inapoi, este binevenit sa se alature. Nu este un program fix, plecam cand avem chef, totul e sa fie vreme frumoasa. Astept propuneri sau pareri. Vlad. Editat Martie 24, 2007 de vladps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Salutare, as veni eu(ca de doua saptamini ma bate gindu' sa fac o "Piatra" ), daca nu ploua si sa fie macar 13-14 grade. Asa sint eu mai rasfatat . Totusi cam pe la ce ora te-ai gindit, macar asa aproximativ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Salut luc_zxr, de acord cu temperatura, iar ora nu-i batuta in cuie , in principiu pe la pranz. Eventual ne auzim dimineata, si stabilim ora de comun acord. Presupun ca de plecat plecam de la mine, de pe sucevei, daca ti-ai lasat motorul aci unde il lasi de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arhanghel Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Sal'tare tuturor! Intrebare si rugaminte totodata: daca aveti drum in Hu uichendul acesta, careva, puteti sa-mi aduceti de la yamaha motor un kit de lant pt diversion...? E acolo, pe stoc, dar baietii pleaca abia saptamana viitoare dupa el, ma tem rau ca nu pot merge de Pasti cu el... Las un nr de tel pt orice eventualitate : 0727 630345 Gabi Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Sal'tare tuturor! Intrebare si rugaminte totodata: daca aveti drum in Hu uichendul acesta, careva, puteti sa-mi aduceti de la yamaha motor un kit de lant pt diversion...? E acolo, pe stoc, dar baietii pleaca abia saptamana viitoare dupa el, ma tem rau ca nu pot merge de Pasti cu el... Las un nr de tel pt orice eventualitate : 0727 630345 Gabi Numai bine! S-ar putea sa dau eu o fuga in we asta pina in Debrecen. Nu promit inca nimic, dar daca merg te sun inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Aprilie 3, 2007 Autor Share Postat Aprilie 3, 2007 (editat) propunere plimbare pentru week end-ul 14 - 15 propun sa mergem la Debrecen in Ungaria la o cafea / inghetata ori sambata ori dumnica.... la Plaza sau oriunde altundeva si apoi venim acasa. propun asta deoarece drumul e mai bun ca in romania si + ca acolo motociclistii sunt mai respectati decat aici in romania propun sa se mearga frumos,legal fara viteza si avantari aiuea propunerea este valabila si pentru incepatori nu sunt bine venite peroanele care au de gand sa traga tare si sa forteze intr-un fel incepatorii care si-au manifestat interesul pentru aceasta plimbare pana in acest moment sunt 3 motociclete in grup ce ziceti? Editat Aprilie 3, 2007 de Pierrooradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan16ro Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 oai asa m`as duce si io` cu voi da nu mii inmatriculat inca motoru .... ((((((=(( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 propunere plimbare pentru week end-ul 14 - 15 propun sa mergem la Debrecen in Ungaria la o cafea / inghetata ori sambata ori dumnica.... la Plaza sau oriunde altundeva si apoi venim acasa. propun asta deoarece drumul e mai bun ca in romania si + ca acolo motociclistii sunt mai respectati decat aici in romania propun sa se mearga frumos,legal fara viteza si avantari aiuea propunerea este valabila si pentru incepatori nu sunt bine venite peroanele care au de gand sa traga tare si sa forteze intr-un fel incepatorii care si-au manifestat interesul pentru aceasta plimbare pana in acest moment sunt 3 motociclete in grup ce ziceti? scutere primiti? ma inscriu si eu pentru plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 as mere si eu, dar o zi ca nu ma tine buzunarul 2 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate