Ste.fane Postat Mai 9, 2018 Share Postat Mai 9, 2018 (editat) Salutare. Am montat de curand toba cap coada... si acum am o eroare in bord fix pe afisajul de temperatura si un bec rosu, cam ce ar fi de facut mai departe ? Multumesc anticipat si asfalt uscat! Editat Mai 9, 2018 de Ste.fane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 10, 2018 Share Postat Mai 10, 2018 Probabil ai eroarea aparuta in urma scoaterii motorasului Exup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 10, 2018 Admin Share Postat Mai 10, 2018 am o eroare in bord fix pe afisajul de temperatura si un bec rosu, cam ce ar fi de facut mai departe ? Metoda brevetata, scoate becul din soclu, sa nu te mai deranjeze vizual :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 10, 2018 Share Postat Mai 10, 2018 Pai este simplu. O resoftare cu eliminarea codurilor de eroare pentru exup sau O2 senzor ,cat si o harta noua de fuel pentru modificarile aduse la moto, si pentru stilul tau personal de condus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ste.fane Postat Mai 10, 2018 Autor Share Postat Mai 10, 2018 (editat) Pai este simplu. O resoftare cu eliminarea codurilor de eroare pentru exup sau O2 senzor ,cat si o harta noua de fuel pentru modificarile aduse la moto, si pentru stilul tau personal de condus Unde as putea face asta sau cum? Editat Mai 10, 2018 de Ste.fane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 10, 2018 Share Postat Mai 10, 2018 Unde as putea face asta sau cum? Apeleaza la dr. TNG ! Mergi cu toata increderea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 10, 2018 Share Postat Mai 10, 2018 Recomand si eu ! Apeleaza la dr. TNG !Mergi cu toata increderea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 10, 2018 Share Postat Mai 10, 2018 (editat) Mergi la Tng ,se ocupa el de tot.O sa ai o alta motocicleta dupa ce pleaca de la el cu noile modificari.Recomand. Editat Mai 10, 2018 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ste.fane Postat Mai 10, 2018 Autor Share Postat Mai 10, 2018 Mergi la Tng ,se ocupa el de tot.O sa ai o alta motocicleta dupa ce pleaca de la el cu noile modificari. Recomand. Am cautat pe net lumea vb de el dar nu zice cum ca ar fi Service ceva sau cum pot ajunge la el un contat ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 10, 2018 Share Postat Mai 10, 2018 Am cautat pe net lumea vb de el dar nu zice cum ca ar fi Service ceva sau cum pot ajunge la el un contat ceva.. Google zice 0722537975, până intra geo și ne confirma suna să vezi dacă e bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 10, 2018 Share Postat Mai 10, 2018 Numarul este bun ,service`ul este in Ciolpani !SCUZE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate