Penetru Postat Iunie 12, 2018 Share Postat Iunie 12, 2018 Stau si ma gandesc daca pe forumul de opelisti se pun baietii-n garda cu privire la conducatorii de gixxeruri. Stiu eu de ce zic asta Stai liniştit, pentru conservarii adevăraţi motocicletele-s la fel, de la moped la Hayabusa toate "avea 200 dom`le". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Iunie 12, 2018 Share Postat Iunie 12, 2018 super tare! inseamna ca suntem doi! la cati oameni putem infiinta un MC sau macar un RC? Woodpeckers RC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsxaddict Postat Iunie 22, 2018 Share Postat Iunie 22, 2018 Cand se intampla accidente de genul asta, incerc sa inteleg ce a fost in capul motociclistului. Cu toate evenimentele rutiere de pe drumurile din Romania, problema infrastructurii, pregatirea rutiera deficitara, etc.. Cum sa efectuezi o asemenea manevra? Si cu pasager in spate?!? Cunosc foarte bine locatia unde s-a petrecut accidentul, sunt de loc din Alesd, de unde a intervenit echipajul de urgenta. Vizibilitate destul de scazuta venind dinspre Cluj. Pacat de el si de suferintele cauzate celorlalte victime. Eu unul am invatat ca deplasarea in conditii legale iti aduce zile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate