BitKode Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 Astăzi a avut loc un accident și la Găești in care a fost implicat un cetățean turc! Nu am multe detalii, acum am văzut pe Facebook la un prieten! http://cronica-gaestiului.ro/archives/45598 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 Magistral : ,,La un momnent dat, motociclistul ar fi încercat să intre în depăşire, secundă în care şoferiţa ar fi virat brusc stânga, impactul fiind foarte violent. Se pare că şi el ar fi avut viteză." Sanatate sa fie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 1, 2018 Share Postat Iunie 1, 2018 La ce ai facut referire cand ai spus magistral? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 1, 2018 Share Postat Iunie 1, 2018 Cred ca la faptul ca nu se stie absolut nimic dar e numit articol. "ar fi, ar fi, se pare, ar fi". Exprimare de tot rasul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iunie 1, 2018 Share Postat Iunie 1, 2018 Eu dat ghiul la tine, tu calcat la mine? Nu frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 1, 2018 Share Postat Iunie 1, 2018 @pitești la exprimare m-am referit. În plus daca era în depășire afirmația se pare ca ar fi avut viteza mi se pare adăugată ca sa umple o pagină. Ce depășire se face fără viteza sau se poate face cu aceeași viteza cu cel depășit ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 1, 2018 Share Postat Iunie 1, 2018 (editat) una e sa depasesti cu 120 o conserva care se deplaseaza cu 80 si alta e sa depasesti aceiasi caruta cu 160 ! distanta de la care incepi manevra e mult mai mare si, ce sa vezi, nu esti vizibil in retrovizoare!! Editat Iunie 1, 2018 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 1, 2018 Share Postat Iunie 1, 2018 alta e sa depasesti aceiasi caruta cu 160 ! distanta de la care incepi manevra e mult mai mare Nu neaparat. Daca esti "tru" depasesti din scurt la 200.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheG52 Postat Iunie 1, 2018 Share Postat Iunie 1, 2018 Si inca un accident in Bihor, pe DN1:https://www.alesdonline.ro/bihor/accident-rutier-pe-dn1-la-urvind-implicata-o-motocicleta/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Iunie 1, 2018 Share Postat Iunie 1, 2018 Si inca un accident in Bihor, pe DN1: https://www.alesdonline.ro/bihor/accident-rutier-pe-dn1-la-urvind-implicata-o-motocicleta/ Despre ăsta există topic dedicat : /index.php?/topic/753009-accident-grav-urvind-bihor-1040-3105/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate