ElektRO Postat Iunie 2, 2018 Share Postat Iunie 2, 2018 https://www.olx.ro/oferta/urgent-suzuki-gsxr-600-2009-okazie-IDb8Bo1.html Stie cineva motocicleta ? Sunt din Timisoara si nu as bate 1200km aiurea sa o vad... Orice sfat e binevenit. Stima ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Iunie 2, 2018 Share Postat Iunie 2, 2018 In anunț în primă instanță scrie că i vinde pentru că pleacă, și apoi scrie că o vinde că a trecut pe ceva de 1000. Până la urmă de ce o vinde? E un pic cam dubios la faza asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Iunie 2, 2018 Share Postat Iunie 2, 2018 Sa ai grija cu exemplare de genul asta. Mi se pare dubios numarul ala rabatat. Nu stiu sigur, dar cred ca daca te-ar opri Politia, cred ca ti-ai lua sigur amenda si ti-ai pierde talonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 2, 2018 Share Postat Iunie 2, 2018 Schema de culori nu se pupa. Numarul rabatat e de mare efect si, nu in uktimul rand, cine se scuza, se acuza. 4400 e un pret frumos, menit sa pescuiasca repede fraierul. Pe viitor evita anunturile care incep direct cu "o vand pentru ca"... Cauta un motor ok, nu un motor tipator la bani putini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElektRO Postat Iunie 2, 2018 Autor Share Postat Iunie 2, 2018 Ar fi perfect daca ar posta cineva care l-a vazut sau il stie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 2, 2018 Share Postat Iunie 2, 2018 Consideri ca trebuie sa vada cineva o mobra de genul asta? Daca crezi in povesti cu zane, intra pe topicul zonal, roaga pe careva din orasul respectiv sa mearga sa o vada si noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepene Postat Iunie 2, 2018 Share Postat Iunie 2, 2018 Nu apar si pe aici “jucatorii la bursa” de comenteaza la Vanzari de pret sa spuna ca e realitatea sau poate cu ceva sute mai scump ca are deja 9 ani si acum 4 ani a dat una cu 3500 etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iunie 3, 2018 Share Postat Iunie 3, 2018 Lipsa suportului stock de numar atrage dupa sine stropirea pantalonilor pasagerei daca te apuca ploaia pe undeva sau uda astia pe jos sa racoreasca asfaltul vara. Da bine vizual, dar o sa ii faci o coama de stropi pe spinare daca va apuca ploaia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 3, 2018 Admin Share Postat Iunie 3, 2018 Ar fi perfect daca ar posta cineva care l-a vazut sau il stie.. Si eu zic la fel. Chiar nu este nimeni in Ploiesti care se pricepe cum arata o mobra in mintile sa mearga sa vada mobra si sa il ajute pe om? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Iunie 3, 2018 Share Postat Iunie 3, 2018 atata focus pe suportul ala de numar si totusi nimeni nu zice nimic de carena sparta ) cred ca 30% din posesorii de vitezne mai tin suportul stoc, ala e ultimul lucru la care trebuie sa te uiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 3, 2018 Share Postat Iunie 3, 2018 Comentariile de aici sunt cam la acelasi nivel cu faimoasele motovloguri. » Post actualizat in 03 Jun 2018 09:51 Asteptam un motovlog din care sa invatam cum sa alegem o motoreta doar cascand ochii la poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 3, 2018 Share Postat Iunie 3, 2018 Ce te intereseaza? sunt din zona si’l cunosc pe vanzator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 3, 2018 Admin Share Postat Iunie 3, 2018 Pai tot ce ii poti spune despre motor daca il vezi, are actele ok, arata bine, a fost cazut, suna bine motorul etc. Cam ce ai vrea tu sa auzi daca ai fii cumparator in locul lui.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iunie 3, 2018 Share Postat Iunie 3, 2018 Eu sint plecat in plimbare ca mergeam sa o vad, mie nu-mi plac pocnitorile dar pot sa spun daca merita, ma intorc dupa 10,06 daca mai este nevoie sa-mi spuna, cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElektRO Postat Iunie 21, 2018 Autor Share Postat Iunie 21, 2018 https://www.olx.ro/oferta/suzuki-gsxr-600-revizie-nouahonda-yamaha-kawasaki-IDaZemP.html#71ac9e03e8 Pare ok in poze, orice parere e binevenita Ma poate ajuta careva sa o vada, platesc deranjul. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Iunie 21, 2018 Share Postat Iunie 21, 2018 pot merge eu maine daca te ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Iunie 22, 2018 Share Postat Iunie 22, 2018 Tot da edit la anunt, parca pleca din tara, si-a luat ceva de 1000 si totusi ...sunt curios, de ce sunt carenele in 2 nuante de albastru>? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 22, 2018 Share Postat Iunie 22, 2018 Colegu ,lasa culorile si gaseste altceva ...sunt tone de modele Suzuki care vin din fabrica in 2-3 nuante de albastru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Iunie 22, 2018 Share Postat Iunie 22, 2018 Da, adevarul e ca mai nou saracii astia de la suzuki au inceput sa scoata gsxr cu carene de pe ebay ), pardon, originale din fabrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 22, 2018 Share Postat Iunie 22, 2018 Fitze de gura casca ...motoreta se vede si se testeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Iunie 22, 2018 Share Postat Iunie 22, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate