Geo_ZGA Postat Iunie 21, 2018 Share Postat Iunie 21, 2018 Salutare, cum zice si titlul, am nevoie de niste recomandari pt un adeziv... am de lipit un magnet pe un ax din otel (clapeta acceleratie), temperatura la care sa reziste in jur de 150 grade. Poxipol duce la maxim 120 grad... si am nevoie de ceva urgent, maine, pe care sa-l gasesc in comert. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Iunie 21, 2018 Share Postat Iunie 21, 2018 Salut ! Primul gind este daca la 150 de grade magnetul mai are proprietatile magnetice,,,,,,,,,,eu stiu ca nu ,,,,,,,,,,,,si daca e asa atunci poate nu iti foloseste........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 21, 2018 Share Postat Iunie 21, 2018 Pune poxipol linistit, n-o sa ai acolo veci >120°! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 21, 2018 Autor Share Postat Iunie 21, 2018 Nu stiu ce sa zic... m-am luat dupa un tutorial, probleme identice cu la mine, nenea ala zicea de 150 grade... se incinge, dar nu stiu daca intr-adevar asa tare... naiba stie. In ultima instanta o sa pun si poxipol, dar parca mi-e sa nu montez totul la loc si sa ma lase iar pe cine stie unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 21, 2018 Share Postat Iunie 21, 2018 Poxipol este un adeziv tare. Daca acolo se incinge,intervine dilatarea pieselor si fiind materiale diferite(Poxi si respectiv metal)se vor dilata diferit= dezlipire. Tie iti trebuie un adeziv elastic,gen silicon pentru temperatura,poate unul bun,de firma,iti rezolva problema. Si prenandezul bun,gen Bison,aplicat corespunzator,poate lipi doua bucati de metal,dar nu stiu daca rezista la peste 120 grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Iunie 21, 2018 Share Postat Iunie 21, 2018 Încearcă cu Bison Epoxy Repair Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 21, 2018 Autor Share Postat Iunie 21, 2018 Adeziv tare s-a folosit si din fabrica... doar ca na, anii isi spun cuvantul. Prin strainataturi au mai facut unii reparatii, dar nu zic ce au folosit... la noi nu stie nimeni, toti au inlocuit cu sh-uri. Eu prefer sa repar, nu e ceva atat de complicat. Problema e sa reziste si la temperatura, dar si la miscarea pieselor. Axul se misca si revine la 0 pe baza magnetilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 21, 2018 Share Postat Iunie 21, 2018 Nu gasesti o sarma sau un colier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 21, 2018 Admin Share Postat Iunie 21, 2018 Hosch Kleber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 21, 2018 Autor Share Postat Iunie 21, 2018 Hosch Kleber Nu zici rau, doar ca nu am de unde sa-l iau maine, din magazin in Navodari (unde sunt acum). Ai idee si la ce temperatura rezista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 21, 2018 Share Postat Iunie 21, 2018 (editat) Pune, omule, poxifloci! Eu am "chituit" o galerie de admisie din Al la interior cu el (era taiata si sudata o flansa mai mare pt clapeta, intr-o parte nu se pupa deloc sa o pot racorda elegant din sudura, si n-am avut alta varianta). Sta acolo bine merci, si nu cred ca ai tu temperatura mai mare, asta a mea fiind deasupra evacuarii. Editat Iunie 21, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Iunie 21, 2018 Share Postat Iunie 21, 2018 un prieten a folosit ceva adeziv epoxidic de la loctite, special pt lipit magneti, dar pana maine seara nu pot decat sa presupun ca era unul din astea 2: http://www.e-adezivi.ro/loctite-9514--300ml/276.htm sau http://www.e-adezivi.ro/loctite-9492--50-ml/121.htm mi se pare ca a folosit la el si ceva activator, care se cumpara separat. poate ai noroc si gasesti vreun magazin prin zona care are asa ceva. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 22, 2018 Share Postat Iunie 22, 2018 nu mai bine luai Jimny? » Post actualizat in 22 Jun 2018 05:22PS: eu as incerca cu Reinzosil - rezista la 300 grade si aplicat corespunzator (degresare + strat maxim 5 zecimi) are priza excelenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 22, 2018 Share Postat Iunie 22, 2018 (editat) Cauta ceva adeziv cu care se lipesc capacele de motor , zic si eu . (sikaflex 221) Editat Iunie 22, 2018 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 22, 2018 Autor Share Postat Iunie 22, 2018 Am luat Poxipol pana la urma, altceva mai bun nu am gasit pe aici... multumesc oricum pt sfaturi, pe viitor o sa comand unul din adezivii minune care sunt mai rezistenti, in caz ca mai am nevoie. Sper sa fie ok... duamneajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 22, 2018 Share Postat Iunie 22, 2018 Brici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iunie 22, 2018 Share Postat Iunie 22, 2018 Nu stiu ce sa zic... m-am luat dupa un tutorial, probleme identice cu la mine, nenea ala zicea de 150 grade... se incinge, dar nu stiu daca intr-adevar asa tare... naiba stie. In ultima instanta o sa pun si poxipol, dar parca mi-e sa nu montez totul la loc si sa ma lase iar pe cine stie unde Partea de admisie cu tot ceea ce cuprinde ea nu trece niciodata de 100 de grade, nici la motoarele racite cu cu aer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 22, 2018 Autor Share Postat Iunie 22, 2018 Asa ma gandeam si eu, ca ai cam 110-120 grade la lichidul de racire, nu o sa fie atat de mult la admisie... dar na, m-am luat dupa ce au facut altii. Pana la urma nu am avut de ales, sa vedem cat tine poxipolul, momentan e ok. » Post actualizat in 29 Jun 2018 18:006 zile a tinut, azi a crapat iar. Am comandat o clapeta sh si, cand ajung acasa din concediu ("superb" de altfel) o sa comand un adeziv calumea, sa incerc sa relipesc magnetul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate