alex.alexey Postat Iulie 6, 2018 Share Postat Iulie 6, 2018 Salut, că ești biker sau urmează, dacă-ți plac motocicletele, rockul, cortul și mâncarea la ceaun te așteptăm în 10-12 August lângă Râșnov la petrecerea noastră. Oferim concerte rock, foc de tabără, paradă Moto, tombolă, concursuri cu premii, camping și parcare Moto. Locatia se afla la iesirea din Orasul Rasnov spre Paraul Rece la pensiunea Rasnov.Voia bună o facem împreună. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucsaadi Postat Iulie 10, 2018 Share Postat Iulie 10, 2018 Interesant...are lipici rasnovul la intruniri moto. Dar nu stiu cati se vor inghesui sa dea 40 lei/om pe intrare. Sincer. Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 10, 2018 Share Postat Iulie 10, 2018 Interesant...are lipici rasnovul la intruniri moto. Dar nu stiu cati se vor inghesui sa dea 40 lei/om pe intrare. Sincer. Sanatate! Si la alte intruniri moto ce ii inghesuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucsaadi Postat Iulie 10, 2018 Share Postat Iulie 10, 2018 (editat) La o intrunire noua unde vrei sa iti vina oameni cat mai multi, nu vi cu taxe dinastea de intrare, demne de intruniri cu traditie. Au mai incercat unii, tot la rasnov acu ceva ani la fel si au facut intrunire cu 30 de insi cu tot cu organizatori. Chiar sunt curios cine o sa vrea sa vina de la ceva sute km distanta cu pasager sa dea 80 de lei ca sa puna cortul acolo, in conditiile in care mai sunt 2 intruniri in zona...una inainte si alta dupa, ambele fara intrare si ambele din ce in ce mai reusite de la an la an, si destul de diversificate. Parerea mea. No offence. Lumea e libera. Editat Iulie 10, 2018 de bucsaadi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Eu zic sa nu criticam de la inceput. Incercam prima data si apoi impresiile. Dupa cum il cunosc pe initiator va fi foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucsaadi Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Doamne ajuta! Sunt convins de asta, dar....totusi cine organizeaza intrunirea? Adica...e club ceva, cine sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taurus Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 La o intrunire noua unde vrei sa iti vina oameni cat mai multi, nu vi cu taxe dinastea de intrare, demne de intruniri cu traditie. Au mai incercat unii, tot la rasnov acu ceva ani la fel si au facut intrunire cu 30 de insi cu tot cu organizatori. Chiar sunt curios cine o sa vrea sa vina de la ceva sute km distanta cu pasager sa dea 80 de lei ca sa puna cortul acolo, in conditiile in care mai sunt 2 intruniri in zona...una inainte si alta dupa, ambele fara intrare si ambele din ce in ce mai reusite de la an la an, si destul de diversificate. Parerea mea. No offence. Lumea e libera. » Post actualizat in 11 Jul 2018 09:40 Ce întruniri mai știi, în zona? Merita participarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Boros Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Doamne ajuta! Sunt convins de asta, dar....totusi cine organizeaza intrunirea? Adica...e club ceva, cine sunt? Buna intrebare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucsaadi Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 » Post actualizat in 11 Jul 2018 09:40 Ce întruniri mai știi, în zona? Merita participarea? Da, merita.Nu vreau sa para ca fac vreo reclama pe aici pe topicul omului, dar uite-te la evenimente sau la calendarul intrunirilor. E postat aici pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Anul trecut cine a organizat intrunire la Risnov? Ca a fost fara taxa si ok dpmdv (nu am campat, doar am fost vineri seara la concerte). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raluca_carlan Postat Iulie 14, 2018 Share Postat Iulie 14, 2018 Ce ma mira e faptul ca toti sariti pe bietul om ca a cerut 40 de ron. Dar pe Gospodarul care va furat ca in codru in sensul ca a anuntat 30 de ron si la intrare a luat 40 de ron nu sare nimeni. Si a mintit sute de motociclisti. Din partea mea organizatorul intrunirii de la Rasnov, are toata stima, omul a anuntat de la inceput pretul. Nu a umblat cu hotii si minciuni ca Gospodarul, care a luat 40 de ron, facand o panarama de intrunire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 14, 2018 Share Postat Iulie 14, 2018 (editat) Gospodaru', gospodaru', zici ca s-a agatat acul picupului... 40 lei n-a fost nici la Seawolves, unde organizare, rock, hartie la buda. Editat Iulie 14, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucsaadi Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 1. Cine pnm e gospodaru'? Si unde a fost asta de s-a anuntat 30 si au cerut 40? 2. Cine e organizatorul festului asta, de jos palaria? 3. Fiecare e liber sa-si arunce salariu unde doreste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Intrebarea e cine pnm e raluca _carlan, ca pe gospodar pare-se ca unii il cunosc si in real life! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taurus Postat Iulie 17, 2018 Share Postat Iulie 17, 2018 E doar o cacofonie... » Post actualizat in 17 Jul 2018 08:52 Sau...cacafonie » Post actualizat in 17 Jul 2018 08:54 Dar și o cacascriere...ca de 'fonie nu am avut bucuria (sic!!)...inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Iulie 20, 2018 Share Postat Iulie 20, 2018 Dupa asta urmeaza cea de la cristian a lui kronst.care sa anuntat gratis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iulie 20, 2018 Share Postat Iulie 20, 2018 Pentru organizator am o intrebare simpla, ce ar trebui sa inteleaga motociclisti ca primesc la aceasta intilnire? camping, parada, mincare la ceaun, cazare la cort, ce smecherie! Eu lucrez in vinzari si te rog sa ma crezi ca la astfel de invitatie dau Delete, mai ales luind in consideratie invitatie, pretul, locatia si faptul ca la Risnov este o intilnire traditionala libera, organizata excelent, intr-o locatie foarte buna, pentru ce concurenta? Cred ca a inebunit lumea, a copiat modelul MAN si s-au trezit Organizatori, potoliti-va, sinteti penibili! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 ca sa va linistiti cu totii, ca in ultimul timp forumul asta e numai de vrajba nu ca acum 10-15 ani , cand schimbam informatii si opinii constuctive, am vazut ca s-a anulat evenimentul, asa apare pe facebook. Rog organizatorii sa confirme si aici . Link https://www.facebook.com/events/2103014729959026/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucsaadi Postat Iulie 25, 2018 Share Postat Iulie 25, 2018 Acu 10-15 ani nu apareau intruniri in acelasi loc ca ciupercile si atunci nu isi punea nimeni problema sa ceara sau sa dea patruj' de lei/om intrare la o intrunire. Cand e japca, e japca, n-ai csf. Oricum nu cred ca ar fi avut prea mult succes, mai bine la anu si regandit mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate