ravenshield Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Buna! Mi-am pus moto la punct si vreau sa profit de asta. Era buna si inainte, dar trebuia sa gasesc un intro. Daca ai intre 33 si 40 de ani, esti placuta fizic (opinia a minim 25 de tipi selectivi) ai motorul tau in buna stare si cu plinul facut , esti sanatoasa la corp (cu capul negociem) si chiar te-ai saturat, .... ia sa iti dau eu motiv........ ! iti cauti sprayul cu piper, lantul ghintuit si/sau puscociul, le ungi-testezi (dupa caz) apoi imi dai un semn privat. Vedem unde ajungem si daca ne intoarcem... vii, impreuna, pe scut... etcetera. Anyway, it willl be something to remember! END MESSAGE..................................... Pentru cei cu mancarimi de taste:. Zilnic manevrez intre o tona si 3 de otel cu labutele inmanusate. Subordonatii mei sunt tigani de Jilava. Fiti creativi... aici. In real life mi se rupe. END FOOTNOTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Ce topic de (cuvant urat)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Iulie 13, 2018 Autor Share Postat Iulie 13, 2018 deci esti varza si vrei sa stiu si eu. restul deja stiu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 10+ pentru creativitate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Iulie 13, 2018 Autor Share Postat Iulie 13, 2018 Ce bere azvarlu in directia ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Doamne, ce era sa ratez...stai un pic ) sa mai citesc inca o data... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Ce bere azvarlu in directia ta? silva neagra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Buna! Mi-am pus moto la punct si vreau sa profit de asta. Era buna si inainte, dar trebuia sa gasesc un intro. Daca ai intre 33 si 40 de ani, esti placuta fizic (opinia a minim 25 de tipi selectivi) (CHecked cu condiția să îi aleg eu) ai motorul tau in buna stare si cu plinul facut , ((f@#k Nu am)esti sanatoasa la corp (cu capul negociem) ( ce bibe ca exista loc de negociere) si chiar te-ai saturat, .... ia sa iti dau eu motiv........ ! iti cauti sprayul cu piper,( nu mai am) lantul ghintuit si/sau puscociul,(Nu am avut decât cu cap se în copilarie) le ungi-testezi (dupa caz) apoi imi dai un semn privat. (Numai asa?)Vedem unde ajungem si daca ne intoarcem... vii, (de preferat asa ar fi )impreuna,(discutabil) pe scut... etcetera. Anyway, it willl be something to remember! ( and not to forget) END MESSAGE.....................................(wow, creativitate nota 10) Pentru cei cu mancarimi de taste:. Zilnic manevrez intre o tona si 3 de otel cu labutele inmanusate. Subordonatii mei sunt tigani de Jilava. Fiti creativi... aici. In real life mi se rupe. )) END FOOTNOTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Ravenshield, tot diliu ai ramas frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Iulie 14, 2018 Share Postat Iulie 14, 2018 te ai laudat ca ajungi prin zona ... asa ca nu mai ai credibilitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Iulie 14, 2018 Autor Share Postat Iulie 14, 2018 (editat) te ai laudat ca ajungi prin zona ... asa ca nu mai ai credibilitate Hm! Fusai, dom'ne. Si m-as mai duce! Editat Iulie 14, 2018 de ravenshield Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Iulie 15, 2018 Share Postat Iulie 15, 2018 deci ai fost si te ai eschivat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Iulie 15, 2018 Autor Share Postat Iulie 15, 2018 E mai complicat decat atat, Cand esti prin zona da un telefon. Ne punem la masa si povestim pe indelete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate