petre81. Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 De ce? Pt ca un caine are suflet mai bun decat un om. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 (editat) Pt ca un caine are suflet mai bun decat un om. Si o fire blanda, mai ceva decat o căprioară. Doar cu baieteii de 4 ani nu prea se inteleg. Editat Iulie 22, 2018 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hypperbone Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 Am citit fiecare post de pana acum. Lumea e uimitoare ... Un om cu buna experienta de pilotaj a patit-o. Niciodata nu esti suficient de bun sau experimentat. Odihneasca-se fara a sti ce s-a scris p-aici ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Un om cu buna experienta de pilotaj a patit-o. Asta cine a spus-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b77cox2003 Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 RIP... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ValiR Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Conduc de vreo 20 de ani, timp in care am fost oprit de vreo 2 ori - "la limita" - nu eram nevinovat dar politistul a incercat sa ma arda mai rau decat era situatia, in nici una dintre dati nu a facut-o, pana la urma. Am cel putin 10 situatii in care am fost iertat / tratat cu indulgenta. N-am dat niciodata spaga la politie si nu inteleg mentalitatea asta "toti sunt spagari". Nu cunosc pe nimeni care a fost sanctionat de politie fara sa faca absolut nimic. Aceste fiind zise, nu reusesc sa inteleg inversunarea impotriva unui om care a murit nevinovat - fara sa-l cunosti. Doar pentru ca apartinea unei anumite bresle. Trist si arata o gandire si o educatie cu mari lacune. S-ar impune ca niste admini sa mai cenzureze postarile, sub umbrela libertatii de exprimare unii o iau rau pe aratura. PS: conduc din 1999 cand se patrula prin oras cu ARO; PS1: am peste 300k parcursi, majoritatea in conserva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyter82 Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 In momente grele motociclistii dau dovada de solidaritate, fara sa tina cont de faptul ca cel in cauza era politist! A fost insotit pe ultimul drum de cel putin 50 de motociclisti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ValiR Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Solidaritatea si empatia nu apar prea des si pe forumul asta, din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Zilele astea era sa mai dea coltul un alt politist motociclist. Din fericire a avut reflexe de spider man si a sarit de pe mobra https://www.libertatea.ro/stiri/seful-politiei-rutiere-vaslui-implicat-intr-un-grav-accident-de-motocicleta-2337923 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Si o fire blanda, mai ceva decat o căprioară. Doar cu baieteii de 4 ani nu prea se inteleg. Se vede treaba ca nu ai avut niciodata grija de un animal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Se vede treaba ca nu ai avut niciodata grija de un animal. Traduci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Traduci? Ar fi pierdere de timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Xaele, mai pune si tu mana pe "cartea vietii", ti-ar prinde bine. Mai lasa atentionarile de pe Bursa naibii si pune neuronul la treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 (editat) Eu iti inteleg supararea, dar in cazul de fata exagerezi prea mult. A murit un om, înainte de a fi el orice ca profesie. Profesia lor e de cacao in vremurile de acum. In momentul in care gasca lui vine la manifestatiile din victoriei cu arma de 9mm, inseamna ca sunt in stare sa ucida si nu dau doi bani pe tine ca om. Si mai sunt suficiente abuzuri comise de care nu vreau sa-mi aduc aminte de omenia din ei caracter incomparabil aia era!! Nu iti vine sa crezi ce poate fi in mintea celui care l-a omorat pe colegul nostru (din Adevarul de Targoviste): ''Poliţistul plecase spre serviciu cu motocicleta, iar în comuna Ilfoveni s-a ciocnit violent cu un Matiz. Şoferul este cel care a sunat la 112 imediat după accident. Acesta spune că omul legii i-a ieşit practic în faţă cu viteză foarte mare şi nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul. Acesta a ajuns la spital acuzând dureri în piept. “Eu cred că peste 200! Eu eram deja în staţionare, eram oprit pe loc când s-a întâmplat impactul. A venit pe sensul meu de mers, din faţă. Eram oprit, când l-am văzut că vine spre mine, deja era târziu. A fost secundă. S-a lovit în partea dreapta a maşinii. Eu m-am lovit în capul pieptului şi la picior. Eu am sunat la 112 şi am chemat ajutoare. Nu era nimeni. Eu eram liber”, spune şoferul cercetat pentru ucidere din culpă.'' Asadar omul circula perfect regulamentar cu Matiz-ul pe contrasens (adica sensul lui de mers) cand brusc i-a iesit in fata omul cu mobra, evident cu peste 200 km/h, si de fapt el stationa. Asa e cand ai pile la amenzile de viteza... poti chiar sa mori. Hai sa o lasam asa, mai ales pe aia cu camarazi/colegi si alte d-astea care abia asteapta sa-ti ia pielea de pe tine. Zair e bucuros ca a murit pt ca era politist si el a primit amenda de la politie. Acum asteapta sa moara unul de la regia de termoficare ca il fura la caldura cu repartitoarele. daca esti mizerie, faceti un threesome Man asta e un post de nota 10. tu oricum ramai la 2 in comparatie cu bomba scrisa mai sus Mane inainte de militieni sunt motociclisti ca noi...au fost multi care au aruncat cu (cuvant urat) si in politistul ala de a murit in coloana lu Oprea..nu e ok daca nu ne respectam nici intre noi. Eu cand vad un motociclist in pana nu il intreb daca e politist parlamentar sau altele...suntem oameni sau caini? Ei sunt caini, noi nu stiu cat de oameni om ramane. Dar ma bucur ca ai adus aminte de motopolitistul mort. Bai.. era unul de al lor matrasit pentru un general in poze. Cat de mic sa fii in societate si sa gasesti mortul vinovat? Pai daca si pe un coleg de-al lor nu-l apara... la tine crezi ca va avea omenie sau obligatii de norma?? Trolule esti perspicac! In momente grele motociclistii dau dovada de solidaritate, fara sa tina cont de faptul ca cel in cauza era politist! A fost insotit pe ultimul drum de cel putin 50 de motociclisti! Daca n-ati dat rateuri pe toba, degeaba. Cât despre cei care se bucura de moartea unui om (indiferent ca e prieten, dușman , polițișt, medic , economist, cioban ) cred ca sunt limitați din toate punctele de vedere și probabil nu conștientizează ce înseamnă viața sa sau unui apropiat ... Nu ma bucur si nici n-am sa-l plang. Ma enerveaza doar cum stiti ce fel de omaneni sunt si totusi le ridicati statui. Daca nu era politist l-ati fi injurat.. altul, avea viteza si gata. Editat Iulie 24, 2018 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fost viitor talent Postat Iulie 25, 2018 Share Postat Iulie 25, 2018 (editat) ZaiR, Daca murea un medic urgentist ce ziceai? Da-l in PLM, bine ca a murit; asta a salvat vietile a sute de hoti, tigani, violatori, criminali! Daca era un avocat, te bucurai ca a mai mierlit-o un aparator al infractorilor? Un economist de insolventa? Un lichidator? Dar un instructor moto?... Sunt multi care "ajuta" elevii sa ia examenul prin tot felul de "pile" cu politia aia corupta. Sa te bucuri de moartea unui instructor moto? Nu judeca oamenii prin prisma meseriei lor. Te poti insela amarnic si e pacat. Amaratul ala avea o meserie pe care putini oameni o aleg, tocmai pentru ca este grea; implica riscuri si responsabilitati pe care putini "civili" le cunosc. Daca o ardea voiniceste cu viteza, baut si se infigea in pom, clar era vinovat; dar cu un motoret mare si greu, sa mori infipt intr-un neica nimeni, care decide ca partea stanga a drumului ii apartine, nu-i OK. Tu esti suparat pe institutie, nu pe oamenii care fac parte din ea. Mai gandeste-te la ce ai spus despre omul asta si sunt sigur ca o sa-ti dai seama ca ai gresit. Numai bine iti doresc. Editat Iulie 25, 2018 de fost viitor talent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate