Cualge Postat August 14, 2018 Share Postat August 14, 2018 Salut, tocmai am achizitionat o motocicleta si vreau sa o vada un mecanic. Imi poate recomanda cineva un mecanic serios in zona berceni sau pe la piata presei. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 14, 2018 Share Postat August 14, 2018 (editat) oare nu era mai bine sa te consulti cu un mecanic inainte de achizitionarea mobrei?? la sectiunea de ''oferte de service''-uri gasesti destui mecanici priceputi! ...si daca ai fi mentionat si de mobra, ce ti-ai luat era mult mai usor.... Editat August 14, 2018 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat August 14, 2018 Share Postat August 14, 2018 Wolfmoto sunt in spate Piata Presei. http://www.wolfmoto.ro/index.php/contact Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Momoah Postat August 14, 2018 Share Postat August 14, 2018 Ce model ce an si ce simptome are ? Poate te ajutam aici pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cualge Postat August 14, 2018 Autor Share Postat August 14, 2018 E un sv650 2004, vreau sa vad ce zice un mecanic in primul rand de kitul de lant si ulei, fostul proprietar zicea ca a schimbat uleiul acum vreo 500 de km, iar de lant ca ar mai duce 1000, 2000 de km. O alta chestie e la schimbator, dupa ce se incalzeste sa dea dracii daca vrea sa mai intre in neutral, dar asta se pare ca e o problema des intalnita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Momoah Postat August 14, 2018 Share Postat August 14, 2018 Pune o poza cu lantul sa vedem . Schimba uleiul daca vrei sa o pastrezi. Pune o poza cu ochiul de la ulei. Incerca sa bagi ft usor in neutru, finut. Ca altfel se duce ori in 1 ori in 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cualge Postat August 20, 2018 Autor Share Postat August 20, 2018 (editat) Multumesc celor care ati incercat sa ma ajutati si scuze ca raspund asa tarziu. Am ajuns la un mecanic si se pare ca kitul de lant trebuie schimbat cat mai curand. Cea mai ieftina varianta a mecanicului la care am fost e un kit de 150-160 de euro (cica e un kit standard pentru modelul meu), la care se mai adauga si manopera. Unde as putea gasi un kit mai ieftin, nu ma simt pregatit sa investesc prea mult sezonul asta ). Sau ar trebui sa merg pe mana mecanicului cu kit-ul ala? Si problema cu neutralul e din cauza ca s-au ovalizat discurile. Editat August 20, 2018 de Cualge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat August 20, 2018 Share Postat August 20, 2018 Atât costa kitul de lanț pentru sv, am avut fix unul din 2004 și la fel am plătit. Cât despre neutru, nu mi s-a întâmplat niciodată sa nu iasă fără probleme. Lasă lanțul, atenție la discuri pentru ca sunt destul de mult, undeva la 17-18 mils față/spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 20, 2018 Share Postat August 20, 2018 Nu cred ca discurile de frana la care te referi luand in considerare pretul au treaba cu gasirea punctului mort! Mai degraba cele de ambreiaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 20, 2018 Share Postat August 20, 2018 (editat) Hai dă-o dreq, pentru Vstrom a costat 450 lei kitul de lanț de la colegul nostru de forum. Lanț DID și pinioane JT. Mergi la un mecanic bun, ăla cam vrea sa te facă de bani. Editat August 20, 2018 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cualge Postat August 21, 2018 Autor Share Postat August 21, 2018 http://motodiscount.ro/KIT-LANT-DID525VX-X-RING-SUZUKI-SV650-1999-2009 Ce parere aveti de kit ul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 21, 2018 Share Postat August 21, 2018 (editat) Kit lant DID 525VX (cu X-ring) + pinioane JT (cel din fata cu cauciuc, asa cum e si original) = 395 lei. Editat August 21, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate