Jump to content

Motoras de sub baterie care porneste aiurea la conectarea bornei


Recommended Posts

Salutare ! Deci de vreo luna merg pe un CBR 500R 2014 si de curand m-am pus pe desfacut pentru intretinere furca si schimbat filtru aer ! Am suspendat motocicleta de grinda , am dat furca jos si acum astept sa ajunga simeringurile . Toate bune si frumoase pana aici. Am trecut la filtru de aer. Am scos bateria, am demontat filtrul vechi , l-am pus pe cel nou , am pus bateria, am pus prima borna si cand sa o pun pe a 2 -a surpriza , motorasul ala de sub ea porneste si bazaie cat e borna pusa . Bonuiesc ca este vreo pompa ceva pentru ca am vazut ca are furtun care duce la frana din spate . Din manopera mea este posibil sa fi atins vrun contact ? cum as putea rezolva problema? Precizez ca sunt la 20km de orice service din oras . Are cine vreo idee de la ce ar putea fi ? atasez o poza cu asa zisa poma care porneste ! Astept intrebari pentru elucidarea misterului , va raspund repede ! va multumesc !

post-98267-0-25556900-1534269422_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Cel mai probabil ai deconectat senzorul ABS de pe fata cand ai demontat furca si din cauza asta crede ca ai o roata blocata si incearca sa o deblocheze. s-ar putea ca atunci cand le pui pe toate la loc sa fie ok.

Edited by RPG.
Link to comment
Share on other sites

E si ceva care merge pe mobra aia?

Daca nu ma inseala memoria, ai fost sfatuit pe forum sa nu o cumperi. Dupa care ai inceput sa faci topicuri despre lucruri care nu merg la ea.

Link to comment
Share on other sites

Da rai mai sunteti ! Bine ca v-ati innascut invatati toti astia care judecati aiurea . De parca as fi postat ceva gen ,, trepidatii ghidon la 200 km/h . Inteleg ca sunt incepatator dar daca nu incep sa caut raspusuri spuneti-mi voi de unde altundeva sa le obtin ?

Link to comment
Share on other sites

La service Tanacu...

Macar o fost ieftina? Ca oricum sa o pui la punct + achizitia va iesi muuult mai scump decat daca ai fi luat una buna...

dar experienta e priceless si isi deschide si servis in sat ...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...